Kiadó egy napos és világos lakás a Szondi utcában

2732 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A belváros szívében a Szondi utcában, közel az Andrássy út és a Hősök teréhez található egy 49 nm-es, 3. emeleti lakás, amely kiadó.A századfordulón épült ház egyedi hangulatú, körfolyosó köti össze a lakásokat. A két szobás lakás nem rendelkezik bútorokkal, de frissen van festve, napos, tiszta, száraz és alacsony a havi rezsi költsége. A lakásban nincs lift, de ezért cserébe élvezheti a napfényt és a teret. A környék tele van látnivalókkal és programokkal, mint például az a Terror Háza Múzeum, az Állatkert, a Széchenyi fürdő és még sok más.A jó közlekedés adott, minden könnyedén elérhető a város bármelyik pontja . A lakásba nem engedélyezzük a kisállatokat, ezért csak olyan bérlővel szerződnénk, aki nem tart ilyet. A havi bérleti díj
200 ezer forint, amely nem foglalja magában a rezsi költségeket. A rezsi – víz, áram – egyedi fogyasztás alapján kerül elszámolásra. Közös költség havi 15 000 forint .
Szerződéskötés feltételei: minimum egyéves, közjegyző által hitelesített szerződés, 500 ezer forint kaució és 1 havi bérleti díj megfizetése.
Ha felkeltette érdeklődését a lakás, akkor várjuk jelentkezését!

Slájer Tamás

Slájer Tamás

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban