Kiadó földszinti lakás a Liszt Ferenc téren

50 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest - Belvárosában -az éttermekkel és kávézókkal teli rendkívül hangulatos Liszt Ferenc téren kiadóvá vált egy földszinti 35 nm-s téglalakás.

A gyönyörű belső udvarral rendelkező, csendes bérház földszinti lakása másfél szobával, konyhával, kádas fürdőszobával várja új bérlőit!

A lakásból télen költöztek ki, és a tulajdonsok vidéken vannak, ezért a festés illetve a kisszobába a szőnyegpadló, esetleg egy laminált parketta lerakása a bérlő igényei szerint választható, és az ő feladata lenne. Ennek költsége természetesen -egy esetleges egyeztetés utána- a bérleti díjból levonásra kerül.

A lakásban korábbi bérlői is sokáig laktak kisgyerekkel, így a tulajdonos szívesen fogad gyermekkel vagy kisállattal érkező bérlőket is!

A meleget a konvektor biztosítja!
Közös költség: 6000 Ft.

A nagy belső udvaron kívül van egy hátsó, kisebb kertrész is, amit 3 lakás tulajdonosai használnak csak, így akár kisgyerekkel akár kisállattal is ki lehet ülni.


A környék kiváló; éttermek, kávézók, boltok, intézmények pár perc alatt elérhetőek! A Nagykörúton végigrobogó 4-6-s villamos, és a földalatti 3 perc sétatávolságra van.

Költözni az egy havi bérleti díj valamint két havi kaució kifizetése után lehet!

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.