Kiadó földszinti lakás a Mészáros Lázár utcában

1501 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt, keresett részén, a Mészáros Lázár utcában kiadó ez a földszinti, 40 nm hasznos alapterületű lakás. A bérleményhez terasz, és saját kis zöld terület is tartozik (közel 25 nm). Gépjárművel a tömb elötti parkolóban egy autó parkolása biztosított, díjmentes.
Az ingatlan jó elrendezésű, igényesen kialakított. Teljes bútorzattal és gépesítéssel kerül kiadásra. A lakás helyiségei: amerikai konyha étkezővel, nappali, szoba, fürdőszoba, közlekedő, terasz. A helyiségeket egy cirkó kazán fűti radiátorok segítségével. A bérleti díj: 100.000 Ft, a bérlés megkezdéséhez 2 havi kaució szükséges. A közös költség mindösszesen 9.350 Ft. A tulajdonos hosszútávú, megbízható, magára és a környezetére igényes bérlőt keres. Kisállat az ingatlanba nem vihető, a dohányzás nem megengedett. Bérlés megkezdéséhez személyes találkozó szükséges az irodában.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.