Kiadó Győr-belvárosi, új lakás gépkocsi beállóval

142 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiadó lakás Győr Belvárosban, három szobával, erkéllyel, gépkocsi beállóval, teljesen felszerelve
A társasház most készült el, a Belváros szívében található, közelben posta, élelmiszerboltok, iskola, óvoda, buszmegállók, szórakozási lehetőségek, a sétáló utca mind-mind néhány perc sétára elérhető.
A lakáshoz gépkocsi beállót is biztosít a tulajdonos, melyet elektromos kapun át lehet megközelíteni az udvarban. (esetleg mélygarázsban).
Az idén átadásra kerülő társasház a legkorszerűbb technológiával épült a felhasznált alapanyagok tekintetében, akár csak a lakás, melyet a tulajdonos kivételes igényességgel, prémium kategóriás anyagok és profi szakemberek segítségével fejezett be. Az extrák felsorolása is hosszú, néhányat kiemelve mégis tükrözi, hogy a lehetséges bérlők közül is olyat keresünk, aki azon túl, hogy kifejezetten igényes, sajátjaként óvja majd ezt a kis birodalmat.
Elosztását tekintve ideális egy pár, akár egy család számára is, két hálószobájával, tágas nappalijával, konyha étkezővel, háztartási helyiséggel, fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel, bidével, illetve egy külön toalett kézmosóval. Mindhárom szobájából kiléphetünk a hatalmas erkélyre.
Télen a meleget távfűtés szolgáltatja, mely egyedileg szabályozható, a háló helyiségeken kívül padlófűtés került beépítésre mindenhol. A nyílászárókat tekintve minden ablak műanyag, 3 rétegű hő és hangszigetelt, hangtalan motoros redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt. Bejárati ajtó több ponton záródó, biztonsági acél ajtó. A biztonságról riasztó is gondoskodik. A teljes lakásban a bútorok egyedileg, asztalos mester által készített, kivételesen precíz és igényes tervezéssel lettek beépítve a praktikumon túl a mai trendet követve.
A konyha indukciós lappal, sütővel, mikróval, páraelszívóval, gránit mosogatótálcával felszerelt. A tágas fürdőszobában praktikus tároló szekrények is helyet kaptak. A háztartási helyiségben mosógép és szárítógép is megtalálható.
A lakás szobáiban és a nappaliban is hűtő-fűtő klímaberendezés valamint a nappaliban és az egyik szobában televízió is beépítésre került. A világítás mindenhol ledes süllyesztett, rendkívül hangulatos, energiatakarékos.
A lakás rezsije kifejezetten alacsony.
Kisállat nem hozható! Hosszú távra kiadó igényes bérlőnek. Két havi kaució szükséges!
Hívjon még ma, ide csak a bőröndjét kell hoznia!

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.