Kiadó iroda Nádorváros központi részén

2318 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Nádorváros jól megközelíthető részén, téglaépítésű irodaházban kiadó egy 15,6 m2-es, bútorozatlan irodahelyiség.

A nyílászárók kétrétegű, szalagfüggönnyel ellátott műanyag ablakok. A helyiség parketta burkolatú, a fűtést irodánként szabályozható távhő, a hűtést klímaberendezés biztosítja.

A kiadó irodahelyiség az ötszintes épület harmadik emeletén található, a folyosón közös használatú, hűtővel, mikrohullámú sütővel felszerelt teakonyha és szeparált mosdóhelyiségek állnak a bérlők rendelkezésére.

Az irodaházban portaszolgálat is működik.

Az iroda bérleti díja 2100 Ft +ÁFA/nm/hó.
A bérleti szerződés megkötésekor 2 havi kaució fizetendő, a bérleti díjat pedig számla ellenében tárgyhó huszadikáig kell rendezni. Amennyiben az irodába székhelyként/telephelyként kíván bejelentkezni, úgy 3 havi kauciót kell megfizetni szerződéskötéskor.

A rezsi általánydíjas, négyzetméter alapon kalkulálva, 1200 Ft/m2 + ÁFA, mely tartalmazza a fűtés, villany, víz- és csatorna, valamint a hulladékszállítási díjat. Ezen felül 500 Ft/m2 + ÁFA üzemeltetési díj is fizetendő, amely magába foglalja a karbantartási, takarítási, recepciószolgálati és épületbiztosítási költségeket.

Az irodához parkolóhely is igényelhető rendelkezésre állás esetén, melynek díja: 8.500 Ft + ÁFA / hó.
Kerékpárral közlekedők számára az udvaron fedett tároló biztosított!

Igény esetén az irodaház 25 fős tárgyalója rendelkezésre áll nagyobb összejövetelek, megbeszélések lebonyolítására, előzetes időpontegyeztetés szerint.

Az irodaházban további irodák bérelhetők, melyek 15,6 m2-es, 31,2 m2-es és 46,8 m2-es méretben elérhetők.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várjuk!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban