Kiadó lakás a város felett

1076 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Marcalvárosi lakás keresi következő lakóját. A lakás Marcalváros kedvelt utcájában helyezkedik el. A 10 emeletes épület 10. emeletéről kitűnő panoráma nyílik elénk. A közelben posta, élelmiszerboltok, iskola, óvoda, buszmegállók, csupán néhány perc sétára elérhető. A lakás részben bútorozott.

A szobákban laminált parketta, az előszobában, a konyhában, a fürdőben, WC-ben járólap található. Nyílászárói kétrétegű műanyag ablakok, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. Az ablakok redőnnyel felszereltek. Fűtését távhő biztosítja egyedi mérővel, rezsije alacsony, közös költség 7300 Ft/hó. A társasház tiszta, rendezett, lakói összetartó közösséget alkotnak. A parkolás a ház előtti parkolókban díjmentes.

A dohányzás nem megengedett, kisállatot nem lehet hozni. Lehetőleg hosszú távra kiadó igényes bérlőnek. Elsősorban gyermek nélküli fiatal párok, vagy egyedülálló fiatal férfiak érdeklődését várom.

Az lakás 1 havi bérleti díj és 2 havi kaució megfizetését követően azonnal költözhető!
Bérleti díj: 95.000 Ft + rezsi/ hó.

Kérem keressen bizalommal a további részletekkel kapcsolatban!

Nyerges Tamás

Nyerges Tamás

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 826 5667
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.