Kiadó nappali+1 szobás felújított, bútorozott lakás!

144 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nógrád megye, Salgótarján zöldövezeti környékén felújított nappali + 1 szobás, 54 m2-es, cirkó fűtéses, erkélyes, földszinti lakás Kiadó hosszútávra BÚTOROZOTTAN (igény szerint anélkül) egy 4 emeletes tégla építésű társasházban!

Elrendezés: Előszoba, konyha és étkező, spajz, nappali, szoba, fürdőszoba, erkély.

Salgótarján közkedvelt övezetében található a rendezett, tiszta, kaputelefonnal rendelkező 4 emeletes társasház.

A lakás fél éve lett felújítva. A konyha megújult, az összes helyiség újra lett festve és tapétázva, a hálószoba újra lett parkettázva, az összes bútor az ingatlanban az L alakú kanapén kívül vadonatúj. A nappaliba beszereltek egy vadiúj klímát is, ami jól jöhet a meleg nyári napokra, hiszen szép fényes a lakás, de ezáltal meleg is. A víz és villanyvezetékek ki lettek cserélve és az összes ablak ki lett kicserélve műanyag új ablakokra, illetve redőnyözött az összes és szúnyoghálós.

A képen látható bútorok a mikrohullámú sütőn és TV-n kívül minden marad az ingatlanban igény szerint.

Stabil munkaviszonnyal rendelkező, leinformálható bérlők jelentkezését várjuk. Maximum 2 felnőtt részére kiadó. 2 havi kaukcióval és a tárgyhavi bérleti díjjal min. 1 évre vehető bérbe a tulajdonos által fizetett közjegyzővel kötött szerződés szerint. NOVEMBER végi költözés.

A környék infrastruktúrája és a közlekedés kiváló, a ház előtt buszmegálló található, néhány perc sétára gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, bevásárlási lehetőség (Spar). Parkolóhelyet mindig könnyen lehet a társasház előtt az utcán ingyenesen. Salgótarján központja 5 perc alatt megközelíthető autóval vagy busszal. Budapest másfél óra alatt megközelíthető autóval vagy távolsági busszal, ahol a menetidő 1:35 perc.


Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (20) 342 0031
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban