Kiadó panorámás, modern lakás Gellérthegyen

2214 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiadó lakás Budapest I. kerületében, Gellérthegyen.

Igazi gyöngyszem, panorámás, modern!
A lakás magas földszinti, keleti tájolású, örökpanorámás, amelyből kilátás nyílik az egész fővárosra, egyszerre lehet látni a Várat, a Parlamentet és a Margit hídat.
Az épület, amelyben a lakás található 2,5 éve lett felújítva, a lakás pedig 2021. tavaszán került felújításra. Az épület 4 szintes.
A nappali 28 m2 amerikai konyhával, amely 6 m2-es. A konyha teljesen gépesített, főleg Bosch gépekkel felszerelt. Innen nyílik a következő két helyiség: az 5,8 m2-es gardrób (jelenleg gyerekszoba), előzőleg kis dolgozószobának volt kialakítva, mellette szintén a nappaliból nyíló a 8 négyzetméteres háló található. A lakás előszobájába lépve látszik a panoráma. Ebből nyílik a fürdőszoba, káddal, mellette külön WC helyiség. A nappaliból nyílik a 80 m2-es óriás felületű járható erkély, amely elvileg közös használatú a társasházzal, azonban mindenkinek van erkélye vagy terasza, gyakorlatilag az épület lakói nem használják ezt a teraszt.

A lakás okos lakás, minden távirányítható: a redőnyök, szúnyogháló, a lámpák, a fűtés-hűtés akár telefonról is irányítható, ha a tulajdonos nincs otthon. Klimatizált lakás, elektromos, azonban szükség esetén gázfűtés is megoldható, a radiátorok fel vannak szerelve.
Lakáshoz 16 m2-es garázs tartozik.
A közös költség 13.000 Ft havonta.

Az ingatlan infrastruktúrája és elhelyezkedése kiváló.
Az ingatlantól nem messze közlekedik több busz is, a buszmegálló gyalogosan 8 percre található.

Az ingatlan azonnal költözhető!
A bérleti díj: 435.000 Ft + a garázs bérlése (ez közös megegyezés alapján).

Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

Vajnoczki Gábor

Vajnoczki Gábor

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 634 7663
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban