Kihagyhatatlan! Érdligeten hőszivattyús kertes lakás eladó

99 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Érdliget preferált részén, Diósdliget határán, kiválóan megközelíthető, lankás domboldalon elhelyezkedő, Diósdliget dombjaira örök panorámával rendelkező gyönyörű telken új építésű 4 lakásos ház alsó szintjének napfényes 57m2-es lakása, 34m2-es terasszal, 143m2-es saját, lekerített privát kerttel most kedvező áron az Öné lehet!

A 57m2-es (nappali-étkező-konyha, 2 szoba, fürdőszoba) lakás az utcáról saját elektromos kapun keresztül közelíthető meg. A saját kertben két autónak térkövezett autóbeálló is helyet kap. A lankás kertben tovább haladva a K-D-i fekvésű világos, jó elrendezésű lakást egy szeparált, 34m2-es saját teraszon keresztül érhetjük el. A teraszt a kerttel egy hat lépcsőfokból álló széles lépcsősor köti össze. A terasz fedhető, beépíthető, akár télikertként is használható. Ezt, és a válaszfalak pontos elhelyezését (tehát a teljes belső teret) Ön a saját elképzeléseire szabhatja! Az ingatlan jelenlegi állapota: emelt szintű szerkezetkész.

Az épület kiváló anyagok használatával, szakemberek által szakszerűen kerül kivitelezésre: A téglafalazatok Porotherm 30NA-ból, az előírt hőtechnikai méretezésnek megfelelő vastagságú hőszigetelő rendszerrel készülnek. Az épületeken belüli, lakáselválasztó falak hangtechnikai méretezésnek megfelelő nagy szilárdságú falazóblokkokból, a szükséges helyeken vasbeton pillérekkel, merevítő falakkal, míg a lakásokon belüli válaszfalak falazóblokkokból készülnek. A külső nyílászárók, 3 rétegű, hőszigetelt üvegezéssel lesznek ellátva, műanyag 6 légkamrás, külső oldalukon színezett, antracit színben. A hideg-meleg burkolatok, szaniterek, kapcsolók...a beruházó által megadott kollekciókból lesznek választhatók, természetesen 1.osztályú minőségben. Épület fedése antracit színű betoncserép. Részletes műszaki tartalomért kérem keressen!

Az épület teljesíti a 7/2006. TNM rendelet közel nulla energiaigényű épületekre vonatkozó követelményeit!

A lakás fűtéséről és hűtéséről hőszivattyú fog gondoskodni, fürdőszobában külön elektromos törülközőszárítóval.

Az elhelyezkedés kiváló! Csend és nyugalom, de mégis karnyújtásnyira minden elérhető! Buszmegálló 2 perc, iskola-óvoda pár perc, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár...minden a közelben!

Ha Ön vágyik a nyugalomra, saját kertre, netán szeretne búcsút inteni a gázszámlának, akkor ez a lakás pont Önre vár!

A lakás 10%-al foglalható. Az épület jelenlegi készültségét figyelembe véve, a vételár felének kifizetését követően tudja a beruházó az Ön igényeire szabni leendő új otthonát. Éljen a lehetőséggel!

Befejezés: szerződéskötéstől számított 4 hónap!

További kérdéseivel kapcsolatban kérem keressen bizalommal, segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban