Kihagyhatatlan! Érdligeten hőszivattyús kertes lakás eladó

317 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Érdliget preferált részén, Diósdliget határán, kiválóan megközelíthető, lankás domboldalon elhelyezkedő, Diósdliget dombjaira örök panorámával rendelkező gyönyörű telken új építésű 4 lakásos ház alsó szintjének napfényes 57m2-es lakása, 34m2-es terasszal, 143m2-es saját, lekerített privát kerttel most kedvező áron az Öné lehet!

A 57m2-es (nappali-étkező-konyha, 2 szoba, fürdőszoba) lakás az utcáról saját elektromos kapun keresztül közelíthető meg. A saját kertben két autónak térkövezett autóbeálló is helyet kap. A lankás kertben tovább haladva a K-D-i fekvésű világos, jó elrendezésű lakást egy szeparált, 34m2-es saját teraszon keresztül érhetjük el. A teraszt a kerttel egy hat lépcsőfokból álló széles lépcsősor köti össze. A terasz fedhető, beépíthető, akár télikertként is használható. Ezt, és a válaszfalak pontos elhelyezését (tehát a teljes belső teret) Ön a saját elképzeléseire szabhatja! Az ingatlan jelenlegi állapota: emelt szintű szerkezetkész.

További lakások:

A 4 lakásos ház alsó szintjének 60m2-es lakása (nappali-étkező-konyha 2 hálószoba, fürdő-wc), 57m2-es terasszal, 96m2-es saját kerttel, két autós kocsibeállóval. A kulcsrakész nettó 60m2-es lakás az utcáról elektromos kapun keresztül, a saját leválasztott kertrészbe jutva lesz megközelíthető, ahol a két férőhelyes térkövezett gépkocsibeálló is helyet kap. A kertből az 57m2-es teraszon át érkezünk be a lakásba, ahol egy tágas előszobából juthatunk el az egy falán végig teraszajtókkal szegélyezett nappaliba. A jó elosztású, a tűző napnak kevésbé kitett tájolású (K,Ny-i fekvés, kétágyas szoba déli fekvés) lakás két tágas hálószobával és egy fürdő-wc-vel rendelkezik. Az előszobából egy a leendő tulajdonos által megálmodott helység alakítható ki: kamra, mosókonyha, tároló, külön wc... Ár: 62 900 000 Ft

A 4 lakásos ház felső szintjének kulcsrakész, nettó 101m2-es lakása (nappali-konyha-étkező, 3 szoba, fürdők, kamra), 26m2-es terasszal, és egy panorámás 10m2-es erkéllyel A lakás az utcáról elektromos kapun keresztül, a telken leválasztott és térkövezett saját úton lesz megközelíthető, az út az épület mellett a telek felső részéig tart, ahol két autónak kialakított autóbeálló tartozik a lakáshoz. A lankás teleknek és a kiváló tervezésnek köszönhetően a lakás hiába emeleti, mégis kertkapcsolatos, így a bejáratot a saját, privát 26m2-es teraszon keresztül érhetjük el. A lakás K-D-DNy-i fekvésű, tágas terek és kiváló elosztás jellemzi. Ezt, és a válaszfalak pontos elhelyezését (tehát a teljes belső teret) Ön a saját elképzeléseire szabhatja! Ár: 99 900 000 Ft

A 4 lakásos ház felső szintjének kulcsrakész, nettó 90m2-es lakása (nappali-konyha-étkező, 3 szoba, fürdő-wc, kamra, tároló), 28m2-es terasszal, 116m2-es saját kerttel és egy csodálatos privát borospincével. A 90m2-es lakás az utcáról elektromos kapun keresztül, a telken leválasztott és térkövezett saját úton lesz megközelíthető. A saját kert mellett a gépkocsibeállók is benne vannak az árban. A lankás teleknek és a kiváló tervezésnek köszönhetően a lakás hiába emeleti, mégis kertkapcsolatos, így a bejáratot a saját, privát 28m2-es teraszon keresztül érhetjük el. A lakás D-DNy-i fekvésű, tágas terek és kiváló elosztás jellemzi. Ár: 103 500 000 Ft

Az épület kiváló anyagok használatával, szakemberek által szakszerűen kerül kivitelezésre: A téglafalazatok Porotherm 30NA-ból, az előírt hőtechnikai méretezésnek megfelelő vastagságú hőszigetelő rendszerrel készülnek. Az épületeken belüli, lakáselválasztó falak hangtechnikai méretezésnek megfelelő nagy szilárdságú falazóblokkokból, a szükséges helyeken vasbeton pillérekkel, merevítő falakkal, míg a lakásokon belüli válaszfalak falazóblokkokból készülnek. A külső nyílászárók, 3 rétegű, hőszigetelt üvegezéssel lesznek ellátva, műanyag 6 légkamrás, külső oldalukon színezett, antracit színben. A hideg-meleg burkolatok, szaniterek, kapcsolók...a beruházó által megadott kollekciókból lesznek választhatók, természetesen 1.osztályú minőségben. Épület fedése antracit színű betoncserép. Részletes műszaki tartalomért kérem keressen!

Az épület teljesíti a 7/2006. TNM rendelet közel nulla energiaigényű épületekre vonatkozó követelményeit!

A lakás fűtéséről és hűtéséről hőszivattyú fog gondoskodni, fürdőszobában külön elektromos törülközőszárítóval.

Az elhelyezkedés kiváló! Csend és nyugalom, de mégis karnyújtásnyira minden elérhető! Buszmegálló 2 perc, iskola-óvoda pár perc, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár...minden a közelben!

Ha Ön vágyik a nyugalomra, saját kertre, netán szeretne búcsút inteni a gázszámlának, akkor ez a lakás pont Önre vár!

A lakás 10%-al foglalható. Az épület jelenlegi készültségét figyelembe véve, a vételár felének kifizetését követően tudja a beruházó az Ön igényeire szabni leendő új otthonát. Éljen a lehetőséggel!

Befejezés: 2023.06.hó

További kérdéseivel kapcsolatban kérem keressen bizalommal, segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban