Kilátással a patakra Kistarcsán

2263 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kilátással a patakra Kistarcsán

Gyönyörű környezetben, Kistarcsa zöldövezeti, kertvárosi részén eladó ez a saroktelekre épült, különleges kialakítású ikerház-fél. Az ingatlan szomszédságában erdős, parkos terület található: itt folyik a Szilas patak. Mivel e terület nem beépíthető, így a panoráma örök! Ezzel együtt a mindennapokhoz szükséges infrastruktúra is pár száz méterem belül elérhető (busz, hév, Lidl, Penny, piac, gyógyszertár, óvoda, iskola…).

A 20 éve téglából épített ikerházban minden folyamatosan karbantartott, állapota kiváló. A fűtésről gázkazán gondoskodik, de a nappaliban hangulatos kandallóba is begyújthatunk egy-egy őszi estén. A ház ablakai kétrétegű thermo-üveges, fa nyílászárók. A szobák laminált parkettával, a vizes helyiségek, a konyha járólappal burkolt, a nappaliban szalagparketta található. A földszinten zuhanyzós, az emeleten kádas fürdőszoba lett kialakítva toalettel. A szuterén szinten van a nagy méretű garázs, a telken belül még egy autó számára lett beálló kialakítva. A terasz alatt egy – jelenleg raktárként használt – helyiség található, melyben konditermet, irodát vagy kis barkácsműhelyt is ki lehet alakítani.

Adatokban:
• több, mint 90 négyzetméter fűtött lakótér
• 35 négyzetméter garázs
• kandalló, gázcirkó, klíma
• 250 négyzetméter parkosított kert
• 3 szoba, két fürdő, amerikai konyhás nappali

És ami számokban nem kifejezhető: az örök panoráma a patakra, gyönyörű, napfényes ház és intim kert. A hatalmas teraszon nagyszerű baráti összejöveteleket lehet tartani.

Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül költözhető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni! Mindenkinek ajánlom, aki a város nyüzsgését elérhető távolságban szereti tudni, de a mindennapokban nyugodt, csendes környezetre vágyik.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.
-----------------------------------------------------

-----------------------------------------------------
Panorama of the stream in Kistarcsa

This semi-detached house with a special design, built on a corner plot, is for sale in a beautiful environment, in the green belt area of Kistarcsa. There is a wooded, parky area next to the property: the Szilas stream flows here. Since this area cannot be built in, the panorama is eternal! At the same time, the infrastructure needed for everyday life is available within a few hundred meters (bus, suburban railway, Lidl, Penny, market, pharmacy, kindergarten, school…).

Everything in the semi-detached house, built of bricks for 20 years, is constantly maintained and in excellent condition. The heating is provided by a gas boiler, but you can also light it in the cozy fireplace in the living room on an autumn evening. The windows of the house are made of wood with double-layer thermo-glass. The rooms have laminate flooring, the wet rooms, the kitchen is tiled, the living room has strip parquet. In the ground floor bathroom there is a toilet and a shower. On the first floor there is an other bathroom with tub. On the basement level there is a large garage, you can park another car inside the plot. Below the terrace there is a room, which is currently used as a warehouse, where a gym, an office or a small DIY workshop can be set up.

In data:
• more than 90 square meters of heated living space
• 35 square meters garage
• fireplace, gas circulator, air conditioning
• 250 square meters of landscaped garden
• 3 rooms, two bathrooms, living room with American kitchen

And what cannot be expressed in numbers: the eternal panorama of the stream, a beautiful, sunny house and an intimate garden. Great gatherings of friends can be held on the huge terrace.

The property is free of lawsuits and encumbrances, it can be moved quickly and can be viewed flexibly. Worth checking out! I recommend it to everyone who likes to know the hustle and bustle of the city within reach, but longs for a calm, quiet environment in everyday life.

Do not hesitate to contact me at any time of the day - even on weekends!

We provide free and independent credit management and legal advice to our clients.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban