Kis-Duna közelében,Tárcsás utcában,most éppen mit találtam?

538 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Soroksáron a Tárcsás utcában, osztatlan közös udvarban, 47 m2 alapterületű, saját bekerített kertrésszel, fedett terasszal, kerti grillezési lehetőséggel, külön tárolóval, 60 m2 padlással, tehermentes, tégla építésű lakás eladó.

Az egy helyrajzi számmal rendelkező ingatlanban, mindenki a saját ingatlanja előtti kertrészt használja, szokásjog alapján.
A lakások egyébként saját helyrajzi számmal rendelkeznek, önálló ingatlanok, csak a kert közös.

A másfél szoba, konyha, fürdőszoba, külön wc, előszoba elrendezésű, jelenleg eladásra kínált ingatlanrész, folyamatos felújításon esett át az elmúlt hónapokban, ami azonban még nem ért teljesen véget. Néhány, főként esztétikai felújítási munkálat még hátravan, ezt már az új tulajdonos tudja majd elvégezni, saját ízlése szerint.

Jelenleg cserpékályha fűtés működik a házban, de a gáz, a lakás külső falán van elvezetve, így bármikor beköthető a lakásba.
Villanybojler biztosítja a melegvizet, a vízhálózat most lett teljesen felújítva.

A közelben, több óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, posta is található.
Kiváló közlekedés, hév, busz valamint ingyenes Auchan járat is elérhető.

A Kis-Duna és a Duna is néhány perc sétával megközelíthető, így gyönyörű természeti környezetben lehet például kirándulni és kutyát sétáltatni.

Ideális lehet fiatal párok első lakásának vagy idősebbek nyugalmas életének biztosítására.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hagsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.