Kis ház, békés életérzéssel eladó

288 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálunk egy családi házat , Orosházán, Szentetornya városrész, csendes részén.

A részben felújításra került házban központi fűtés biztosítja a fűtést, valamint a jelenleg kamraként funkcionáló helyiségben, szép állapotú cserépkályha is "munkába" fogható. Nagyságából kifolyólag, akár a teljes lakórész fűtését is képes ellátni. A fűtésrendszerre egy vízteres kályha is rá van kötve, melynek használata újabb alternatívát biztosít a fűtés megoldására.
A szobákban lévő hajópadló, jó állapotban van. A közlekedők és a vizes helyiségek kerámia burkolattal rendelkeznek. A helyiségek világosak, naposak. A kamra helyiség elhelyezkedéséből adódóan, akár lakórész részévé válhat, szobaként vagy akár konyhaként is. A kamrából szintkülönbséggel, egy betonozott tágas tároló érhető el, ahol a gázkazán , a víteres cserépkályha és a belső cserépkályha tűztér nyílása található.
Külső nyílászárók műanyag hőszigetelt szerkezetűek, egy (fürdőszobában) kivétellel.
A falak épek , nem repedezettek.
A salétromosodás enyhítése, megszüntetése ami gondoskodást, munkálatokat igényel.
A tető kerámiacseréppel fedett, kiváló állapotú, javítást nem igényel. (Pontos szakvéleményhez saját szakember, szakértelem szükséges)
A lakóépület melléképülettel folytatódik, melynek betonozott helyiségei számos lehetőséget biztosítanak, tárolásra. A z udvaron ezen kívül található még egy különálló melléképület is.
Az udvar mérete optimális több tevékenységhez, viszont nem olyan nagy, hogy rendben tartása teher legyen.

Összegezve, egy jól variálható kellemes méretű családi ház várja új tulajdonosát, mely némi felújítással, hosszútávon biztos alapokon tudja szolgálni lakóját, lakóit.

Ha felkeltette érdeklődését hívjon, beszéljünk róla, kérjen külső képeket.
Tóth Alíz
+36706742222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

5 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban