Kis ház, nagy kert Győrszentivánon

2936 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kis ház, nagy kert, panel áron!
Győr-Győrszentiván telek övezetében, az 1-es főút melletti csendes utcában eladásra kínálok egy 65 nm-es állandó lakhatásra alkalmas kertes házat. A ház alsó szintjén nappali + egy szoba , konyha, fürdő került kialakításra. A tetőtérben egy szoba és egy gardrób kapott helyett. A ház 1990-es évek közepén épült, téglából. A burkolata viszont szép kidolgozású fa. A házat folyamatosan karban tartották. A házban villany van, víz házi vízműről megoldott. Fűtése fatüzeléses kályha. A ház 1449 nm-es telekre épült, melyben termő gyümölcsfák vannak. Parkosított, gondozott udvara van.
Irányár: 17.500.000 Ft
Amennyiben az győrszentiváni telek, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.