Kis ház nagy kerttel egy lakás áráért

610 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győrszentiván eladó ház nagy kerttel

Győrszentiván központjában, zárt kerti telken kínáljuk eladásra ezt az 50 m2 alapterületű, kétszintes (összesen 90m2) házat, mely alatt egy 15 m2-es pince húzódik. Az ingatlan 1746 m2-es telken fekszik. A környező utcák mind belterületi besorolásúak, így itt is várható, hogy a jövőben változik a besorolás. A közelben élelmiszerbolt, iskola, óvoda, pékség, posta, buszmegálló is megtalálható, autóba sem kell szállni.
A telken víz, villany bevezetésre került, csatorna és gáz a telek előtt húzódik. Az udvaron gépjármű parkolására alakalmas helyet is kialakítottak.
Az ház falazata téglából épült, pala tetőfedést kapott. Ablakai fából készültek. Elosztását tekintve az alsó szinten étkező, kis fürdőszoba, főzőfülke, nappali, hálószoba található. Egy lépcsőházból jutunk fel a felső szintre, ahol további két hálószoba kapott helyet. A lépcsőház tárolásra is alkalmas.
A 15 m2-es pincében található a vegyes tüzelésű kazán, amely cserére szorul. Hőleadók radiátorok. A nappaliban egy cserépkályha egészíti ki a fűtést télen. A ház esztétikai felújítást igényel, szerkezete stabil, vízszigetelése megfelelő. Ajánlom azoknak, akik egy kis lakás áráért inkább családi házat vennének, kihasznáná a hatalmas telek adottságait, mindezért viszont nem mondana le Szentiván központjának közelségéről. Ideális választás kis csalának, pároknak, időseknek, akikben van némi ambíció a felújítára, kertgondozásra.
Az ingatlan három hónapon belül birtokba vehető.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés (ezen ingatlan esetében személyi hitel, babaváró kölcsön)
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kapcsolattartó
Győr
+36 (20) 352 6426
Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kapcsolattartó
Győr
+36 (20) 352 6426

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.