Kis ház nagy lehetőségekkel Bőnyben

4046 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Bőny központjában keresi új lakóit ez a kedves kis családi ház, mely egy 1512nm-es telken helyezkedik el.
A lakótér alapterülete 57,5nm, elosztása szerint: nappali, egy nagy szoba, konyha, fürdőszoba-wc és előszoba helyiségekből áll.
Az ingatlan 2014-ben kibővítették, a két gyönyörű fagerendás szobából álló régi épülethez hozzáépítésre került a konyha, előtér és a fürdőszoba rész.
A felújítás során az ablakok műanyag nyílászárókat kaptak, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Az új rész már hőszigetelt, a tető rekonstrukciója mellett új ereszcsatorna biztosítja a csapadék elvezetését. A villanyvezetékek áthúzásra is megtörtént, a vizes helyiség kialakítása során a csővezetékek újan kerültek beépítésre. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, a zuhanyzós fürdőszobában elektromos fali melegítő található. A melegvizet villanybojler biztosítja. A nappaliban Aquapool víztaszító/falszárító készülék került felszerelésre az esetleges falnedvesedés megakadályozására.
Tűzjelző, szén-monoxid érzékelő ügyel az ott lakók biztonságára.

A kert megfelelő méretű gazdálkodáshoz, zöldség-gyümölcs termesztéshez, állattartáshoz.
Az udvar első része füvesített, a hátsó részen pedig termő gyümölcsfák várják az új tulajdonosokat: dió, meggy, alma, cseresznye.
A ház mögött egy vadonatúj lemezgarázsban helyezhető el az autó.
Az ingatlan tehermentes, gyorsan kötözhető.

Győr mindössze 15 perc autóval, az autópálya felhajtó is pár percnyi percnyi távolságra van.
Nem messze a faluközpontban minden megtalálható, ami szükséges a hétköznapokban: gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, iskola, óvoda.

Takaros kis ház, érdemes megnézni!
Adyvárosi lakásra történő CSERE is szóba jöhet, természetesen értékegyeztetéssel!

Az adásvétel során ügyfeleimnek teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén bankfüggetlen hitel és CSOK tanácsadással segítem őket. Irodánk energetikai, statikai és ügyvédi szolgáltatással is várja ügyfeleit, hogy kényelmesebb legyen az ügyintézés.
A Városi Ingatlanirodánál mindent, egy helyen!
Keressen bizalommal, várom hívását.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.