Kis házikó erdővel, patakkal

606 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisvárostól 14km távolságra, csendes, nyugodt környezetben, kedvelt településen, Borsfán eladó egy 59 nm hasznos alapterületű családi ház. A házhoz hatalmas, több mint 4000 nm nagyságú terület tartozik, mely akár önellátó gazdálkodás kialakítására is alkalmas. A terület hátsó részén erdő talalható, a telek végén kis patak húzódik.
A ház statikailag jó állaptú állapotú, ám a vízzáró szigetelés elöregedése miatt felvizesedés nyomai láthatóak az ingatlanon. A tulajdonosok az évek során újítgatták, szépítgették a házat. A szobákban a melegburkolatok és a villamoshálózat cseréje végbe ment. Kicserélésre kerültek a főzőfülke, valamint az előtér nyílászárói, és a főbejárati ajtók. Néhány éve kialakításra került a fürdőszoba, valamint egy főzőfülke is. A vízzáró szigetelés felújítás aután az ingatlan egy esztétikai felújítással kényelmes, hangulatos élettérré alakítható. A ház helyiségeit gáz-konvektorok fűtik a megfelelő hőmérsékletre. Az ingatlan helyiségei: 2 teljes értékű szoba, Főzőfülke, nappali étkezővel, előtér, fürdőszoba.
A környék barátságos, hangulatos, békés. Kisebb családoknak számára, akik falusian környezetben szeretnék kialakítani új életterüket, tökéletes választás lehet az ingatlan.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.