Kis lakás a nagy piac mellett

7008 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Győr-Gyárvárosban 4 szintes téglaépítésű társasházban egy 1. emeleti lakást.

A lakás az ETO Park mellett helyezkedik el, AUDI gyár csupán 5 percnyire, közel a belváros, a tömegközlekedés folyamatos, a közelben bolt , gyógyszertár , iskola, óvoda , bölcsőde néhány percnyire!

A lakás 43 nm-es nyílászárói redőnyös műanyagok. A fűtés egyedi konvektoros. A szobák parketta borításúak , a többi helyiség linóleum borítású.
Elrendezése nagyon jó, a konyha, fürdő mellett egy nagy nappali (francia erkélyes) és egy pici kis szoba is megtalálható. A konyhával szemben egy kis kamra is helyet kapott. A lakás felújításra szorul, viszont egy kis energiával és kreativitással remek megoldás lehet akár első lakásnak, akár befektetésnek is.

A lakáshoz tartozik egy saját tároló is, a társasház pinceszintjén. Ingyenes parkolási lehetőség van a társasház mögötti parkolóban, ahol mindig akad hely.

A társasház vízvezetékeinek a Strang cseréje, és szennyvíz hálózatának cseréje megtörtént. A lépcsőház csendes, rendezett, a takarításával az új lakóknak nem kell foglalkozni, azt külön takarítónő végzi.

IRÁNYÁR: 16.800.000.- Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
30/8265667

Hívjon akár hétvégén is!

Teljes körű ügyintézést vállalunk ügyfeleink részére a megtekintéstől a beköltözésig.

Nyerges Tamás

Nyerges Tamás

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 826 5667
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.