Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Kis ráfordítással hatalmas nyereség

437 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Most eladóvá vált egy műszakilag aránylag felújított, 33 nm-es lakás, óriási, kisajátítható terasszal Budafok szívében. Az ingatlan jól frekventált helyen található.

Az elmúlt 1,5 évben műszakilag és esztétikailag is megkezdődött az ingatlan felújítása. Új nyílászárók, korszerűsített, (réz) villanyvezetékek kerültek benne kialakításra. A felújítás jelenleg félbehagyott állapotban van. Jelenleg egy párszázezres tisztasági festés is lezajlott. Ezen felül a fürdőbe zuhanytálca, mosdó beszerelése is tervben/folyamatban van. Továbbá a szobában lerakott parkettát is cserélni kell (ennek költsége bele van kalkulálva a jelenlegi 23 500 000FT-os árba), mert sajnos egy rosszkor rossz helyen felejtett krumpliszsák esztétikai kárt tett az akkoriban újonnan lerakott parkettában. Ezek a felújítási munkálatok néhány százezer forintból kivitelezhetőek. Ezt követően egy könnyen bérbeadható/ avagy komfortosan lakható ingatlant tud kapni leendő birtokosa. Így befektetésnek, és magáncélra egyaránt megfelelő megoldást jelent.

A fürdő mellett igény szerint kiépíthető egy konyhasarok. Vagy akár konyhaszigettel leválasztva egy kisebb méretű, amerikai konyhás nappali is alakítható belőle.

Fűtése gázkonvektorral és radiátorral megoldott. Egyedi mérésű víz- és gázóra tartozik a lakáshoz. Közös költsége 4 300 Ft/hó.

A lakás előtt található hatalmas erkély - mely szintén az ingatlanhoz sorolható felségterület - bár hivatalosan a társasház tulajdona. Nincs eljárkálás az ablakok előtt. A társasház kulturált, folyamatosan karbantartott, rendezett hátterű.

A belső udvarban a parkolás igény és megbeszélés szerint megoldható.

Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető (a felújítási munkálatok befejezését követően, vagy akár előtte. Ez részletkérdés.) 1/1-es tulajdonú. Akár hitelre is megvásárolható.

Amennyiben érdeklődik az ingatlan iránt, a megadott elérhetőségeimen a hét bármely napján el tud érni. Várom szíves megkeresését.

Fodor Fanni

Fodor Fanni

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 804 4080
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.