Kishomoki zártkert Hódmezővásárhelyen eladó!

756 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Szegedhez közel fekvő zárt kertet (992m2), mely Hódmezővásárhely, Kishomok részén található. Remek elhelyezkedésű, csendes területen, végig aszfaltos úton jutunk el. A szomszédságban folyamatosan épülnek a modern családi házak.

A környék kiváló, átmenőforgalomtól mentes övezet. Az infrastruktúrája kifogástalan, közel a 47-es számú főút, valamint a legközelebbi autópályafelhajtó is pár perces távolságban elérhető, így óvoda, iskola, boltok és a fontos közintézmények is élhető távolságon belül vannak. Szeged kb. 15 perces autóútra található, Hódmezővásárhely szintén pillanatok alatt elérhető. A Szeged-Hódmezővásárhelyen kiépítésre került Tram-Train megállója 1,5 km-es körzetben.

Jelenlegi besorolása zárt kert, gyümölcsös megnevezéssel.

A telekterületen belül található víz, gáz, villany, 72 m-es fúrt kúttal, házi vízművel.

Jelenleg a telek gyümölcsfákkal van beültetve, melyek kivágását igény szerint, megbeszélés alapján a jelenlegi tulajdonos vállalja. Továbbá található a telken egy 16m2-es (4x4m) faház, mely a vételár részét képezi. Kiválóan alkalmas nyári laknak vagy tárolónak is. A faházban a villany bevezetésre került.

Ajánlom családok számára, vagy akár befektetés céljából is remek választás.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom! Akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Varga Mónika
+36 20 338 3525
varga.monika@ving.hu

Varga Mónika

Varga Mónika

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 338 3525
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban