Kiskanizsa frekventált helyén családi ház

3258 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt, keresett, családi házas övezetében, a kiskanizsai városrészben eladó ez a 102 nm hasznos alapterületű családi ház. A ház mellett a közel 2000 nm nagyságú területen gazdasági épületek, garázs, műhely és tároló is helyet kapott. A terület rendezett, szépen karbantartott. Az ingatlan alatt száraz pince húzódik.
Az ingatlant a tulajdonosok az évek során folyamatosan karbantartották, újították. Kicserélésre kerültek az ingatlan nyílászárói. A műanyag profilszerkezetű ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. Megújult a lakótér teljes villamoshálózata is. A tető héjazata megközelítőleg 6 éve újult meg. A fűtést jelenleg konvektorok és egy központilag elhelyezett cserépkályha biztosítja. A lakótér helyiségei: 3 teljes értékű szoba, előszoba étkezővel, fürdőszoba, konyha, wc, kamra, 2 terasz.
Jó állapotának köszönhetően akár egy esztétikai felújítással költözhető ingatlan, csendes, nyugodt környezetben. Ha ilyen házat keres, ne tegye tovább, ez egy remek lehetőség!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.