Kiskanizsa városrészen remek állapotú családi ház

526 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa családi házas övezetében, a kiskanizsai városrészen eladó ez a 76 nm hasznos alapterületű, igényes családi ház. Az ingatlanhoz közel 650 nm nagyságú gondozott telek tartozik, melyen melléképületek is helyet kaptak. Az udvarba a bejárás autóval a szűk kapubejáró miatt nem megoldható! Parkolni az utcán díjmentesen lehet!
Néhány éve a tulajdonosok az ingatlant teljes körűen felújították. A felújítás alatt megújult az ingatlan víz- és villamoshálózata. Korszerűsödött a fűtésrendszer, a helyiségeket új radiátorok fűtik, melyeket cirkó kazán üzemeltet. Megújultak a lakótér hideg és melegburkolatai. Az ingatlan új belső, és külső nyílászárókat kapott. Az épület kívülről 10 cm homlokzati hőszigetelést; valamint lábazati szigetelést kapott. Az utcafronti szobák vízzáró szigetelése valamint a teljes padlástér szigetelése is végbe ment. A tető héjazatának cseréje nem történt meg, mivel jó állapotnak örvend, ám a héjazat alatt a fóliázás kivitelezése megtörtént.
Az ingatlan helyiségei: 3 teljes értékű szoba, konyha étkező résszel, fürdőszoba mellékhelyiséggel, közlekedő. A konyha és a kisebb szoba közötti válaszfal mozdítható, kibontható, így akár egy nagyobb egybefüggő légtér is kalakítható.
Remek választás az ingatlan, kisebb vagy akár nagyobb családok számára is. Érdemes megnézni, nem fogja megbánni!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.