Kiskanizsán felújított családi ház

1934 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Kiskanizsai városrészben, a Pivári utcában eladó ez a 76 nm hasznos alapterületű, egy szintes családi ház. Az ingatlanhoz tartozó terület 643 nm. Az udvari kapu szűk, autóval nem járható, így a területen nem, csak az utcán lehet autóval parkolni!

Az ingatlan nagyon szép, újszerű állapotban van köszönhetően a néhány éve megtörtént felújításnak! A felújítás során megújult a víz-és a villamoshálózat, a hideg- és melegburkolatok. A tető új keresztléceket, valamint fóliaszigetelést kapott. A betonoztott padlásteret kőzetgyapot szigetelés borítja. Az ingatlan új konyhát, valamint új fürdőszobát kapott. A fürdőszobában épített zuhanyzó került kialakításra. Korszerűsödött a fűtési rendszer is. A helyiségek melegét kondenzációs cirtkó kazán biztosítja. Újak a nyílászárók is, melyen redőnnyel és szúnyoghálóval is ellátottak. Az épület kívülről 10 cm vastag homlokzati hőszigetelést kapott! A családi ház helyiségei: 3 teljes értékű szoba, konyha étkezővel, közlekedő, fürdőszoba!

Az ingatlan nagyszerű döntés lehet olyankan, akik nem szeretnének már a felújítással vesződni, és csendes, családi házas környezetben képzelik el jövőjüket!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.