Kiskanizsán felújított, hangulatos családi ház

762 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa családi házas övezetében, a kiskanizsai városrészben eladó ez a közel 63 nm hasznos alapterületű családi ház. A házhoz tartozó terület kicsi, közel 250 nm nagyságú, melyen egy tároló, és egy garázs is helyet kapott.
A régi építésű ingatlant a tulajdonos teljes mértékben felújította, és bővítette a nappalival. A felújítási munkálatok 2020 elején fejeződtek be. A munkálatok során megújultak a nyílászárók, a teljes víz- és villamoshálózat, a hideg és meleg burkolatok. A ház új konyhát, és új fürdőszobát kapott. Új a házhoz tartozó tároló is. Az udvarba elektromos autóbejáró teszi kényelmessé a bejutást. A házban a belmagasság mindösszesen 2.10 méter, de ez a komfortérzeten nem változtat. Az ingatlan tehermentes, és a felújításoknak köszönhetően költségmentes is, azonnal birtokba vehető. Igény esetén a nappaliból is teljes értékű szoba kialakítható. A helyiségeket gáz konvektorok fűtik. A ház helyiségei: Egy teljes értékű szoba, nappali, konyha melyhez kamra is tartozik, egy előszoba, amely étkezőként is funkcionálhat, fürdőszoba, wc, folyosó.
Mindenkinek ajánlani tudom az ingatlant, aki családi házat keres nyugodt környezetben, és nem szeretne a felújítási munkálatokkal foglalkozni.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.