Kistarcsai álomotthon

477 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kistarcsai álomotthon

Eladóvá vált Kistarcsa legszebb, zöldövezeti részén egy ikerház fele. A ház két szintes, helyiségei az alaprajz szerintiek. Lakóterülete 138 négyzetméter. Tartozik hozzá a földszinten egy garázs közvetlen bejárattal van a házba. A 370 négyzetméteres telekrészen, a kert végében helyet kapott még egy kis ház: kitűnő a kerti eszközök tárolására, vagy férfikuckóként barkácsműhelynek. A telken akár plusz két autó parkolására is van lehetőség.

Az ingatlan szomszédságában erdős, parkos terület található, itt folyik a Szilas patak. Ezzel együtt a a mindennapokhoz szükséges infrastruktúra is pár száz méterem belül elérhet (busz, hév, Lidl, Penny, piac, gyógyszertár, óvoda, iskola…).

A 20 éve épített ikerházban minden folyamatosan karbantartott, állapota kiváló. A fűtésről gázkazán gondoskodik, de a nappaliban hangulatos kandallóba is begyújthatunk egy-egy őszi estén. A ház ablakai kétrétegű thermo-üveges, fa nyílászárók. A szobák laminált parkettával, a vizes helyiségek, a konyha járólappal burkolt. A földszinten zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva toalettel, az emeleten kádas fürdő és külön WC szolgálja a lakók kényelmét. Mindkét szinten tágas terek, élhető méretű szobák és tárolóhelyiségek találhatók, a felső szinten még egy kis home-office sarok is kialakításra került.

Az ingatlan rövid időn belül költözhető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni! Mindenkinek ajánlom, aki a város nyüzsgését elérhető távolságban szereti tudni, de a mindennapokban nyugodt, csendes környezetre vágyik.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Dream home in Kistarcsa

A semi-detached house in the most beautiful, green part of Kistarcsa has become for sale. The house has two floors, the rooms are according to the floor plan. It has a living area of 138 square meters. It belongs to the ground floor with a garage with direct entrance to the house. On the 370-square-meter plot, at the end of the garden, there is also a small house: excellent for storing garden tools, or as a male hut for a DIY workshop. It is possible to park up to two more cars on the plot.

There is a wooded, park area next to the property, where the Szilas stream flows. At the same time, the infrastructure necessary for everyday life can be reached within a few hundred meters (bus, heat, Lidl, Penny, market, pharmacy, kindergarten, school…).

Everything in the semi-detached house, built 20 years ago, is constantly maintained and in excellent condition. Heating is provided by a gas boiler, but we can also light a cozy fireplace in the living room on an autumn evening. Windows of the house with double-layer thermo glass, made of wood. The rooms have laminate flooring, the bathrooms and the kitchen are tiled. On the ground floor there is a bathroom with a shower and a toilet, on the first floor there is a bathroom with a bathtub and a separate toilet for the convenience of the residents. There are spacious spaces, living-size rooms and storage on both levels, and there is even a small home-office corner on the upper level.

The property is free of lawsuits and encumbrances, it can be moved quickly and can be viewed flexibly. Worth checking out! I recommend it to everyone who likes to know the hustle and bustle of the city within reach, but longs for a calm, quiet environment in everyday life.

Do not hesitate to contact me at any time of the day - even on weekends!

We provide free and independent credit management and legal advice to our clients.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.