Kitűnő családi ház Mezőberény belvárosában.

2350 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínáljuk Mezőberény belvárosában, csendes utcában található tégla (B30) építésű, kertes házat.
Az ingatlan hasznos alapterülete 98 m2, de mellette van tégla melléképület, mely tartalmaz nyári konyhát (itt található a cirkó gázkazán, és a vegyes tüzelésű kazán is), egy mély kamra, tároló, füstölő, és egy garázs is, ezek kb.: 30 m2 alapterületűek.
A telek mérete 827 m2. Az udvar parkosított, telepített gyümölcsfákkal, és szőlőlugassal.
A ház 4 szobából áll, mely tetszés szerint funkcionálhat, ebből kettő hálószobaként. A bejárati ajtón keresztül a konyhába jutunk, ebből nyílik az éléskamra balra, balra egy szoba, mely jelenleg ebédlőként használatban van. A fürdőszoba kb.: 4 éve lett felújítva és átalakítva zuhanyfülkésre, és padlófűtésűre, de van törölköző szárítós radiátor, és itt található a meleg víz ellátást biztosító villanybojler. E mellett található a korszerűsített WC. Az épület ipari árammal is rendelkezik.
A felújításkor az utcafronti ablakok 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag szerkezetűre lettek kicserélve, az étkezőé, mely déli fekvésű, műanyag nyílászáró, kétrétegű üvegekkel. A bejárati ajtó is műagyag szerkezetű, több ponton záródó, biztonsági zárszerkezetűre lett cserélve. A lakás melegéről radiátorokon át központi fűtés gondoskodik gáz és vegyes tüzelésű kazánok által, de a szobákba található beépített cserép kályha is.
Az ingatlan karban tartott, nem igényel felújítást, jelen állapotában is beköltözhető!

További információkkal kapcsolatban keressen bátran, érdeklődjön telefonon.
AZ udvaron található filagória, és napenergiával fűtött kerti zuhany, valamit tároló, és tüzelőanyag tároló is.

Poltz József

Poltz József

Kapcsolattartó
Békéscsaba
+36 (30) 386 5745
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban