Kiváló adottságokkal mezőgazdasági telephely eladó

9458 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mezőberény külterületén, 47-es számú főúttól 1 km-re 7,5 hektáros mezőgazdasági telephely eladó!

A telep korábban sertéstelepként üzemelt, a 47-es számú főútról letérve, jó minőségű, aszfalt bekötő úton közelíthető meg.
A terület egy része kerítéssel kerített, egy része (kb. 3 hektár) jelenleg művelt). A teljes terület kivett major besorolású, amely fejlesztésre kiválóan alkalmas, övezeti besorolása Kmü (mezőgazdasági üzemek) övezet. Az övezetben lévő terület 40%-os beépítést tesz lehetővé, szabadon álló épület elhelyezéssel. A megengedett építménymagasság 7,50 méter, ennél magasabb épület technológiai követelmények miatt elhelyezhető.

Az ingatlan elektromos áram ellátása 3*160 A, amely igény esetén tovább bővíthető. Két éve a telep teljes elektromos hálózatát korszerűsítették, új hálózatot építettek ki minden épületnél.
A telep vízellátását egy 88,6 méter talpmélységű mélyfűrású kút biztosítja, melynek engedélyezett vízkitermelése 6643 m3/év.
A kúthoz egy gáztalanító berendezés is telepítésre került.
A telep vízhálózatát szintén felújították, a teljes csőhálózatot cserélték, az összes épülethez új vízhálózatot telepítettek.

A telepen található közül, az irodaépület (98,8 m2) jó állapotú, iroda és szociális lakások találhatók, fűtése vegyestüzelésű kazánnal, radiátorokkal megoldott, az épület külső nyílászáróit a közelmúltban hőszigetelt ablakokra cserélték.
Az irodaépület mellett található a raktár épület (229,6 m2), amely Jó műszaki állapotú, tégla épület, 3 tárolóhelyiségből áll.
A telken szabadonállóan találhatók az istálló épületek (330,8+287,1+523,7 m2).
Az épületek között és körül beton úthálózat kiépített.

A kedvező övezeti besorolás megközelíthetőség és elhelyezkedés miatt kiválóan alkalmas a telep mezőgazdasági üzem, szárító kialakítására!

Ha megtekintené, vagy kérdése van, kérem keressen bizalommal!

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek díjmentes hitel tanácsadást, valamint ingatlan vásárlás előtti, díjmentes, előzetes jogi tanácsadást kínálunk!

Cseke Tamás

Cseke Tamás

Irodavezető
Békéscsaba
+36 (70) 364 9243
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban