Kiváló állapotú csengelei tanya, közel a műúthoz eladó!

2703 Nyomtatás Ajánlás Facebook

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!


Kiváló állapotú csengelei tanya, közel a műúthoz eladó!

Építés éve: 1982
Építési mód: vályog + tégla
Főépület alapterülete: ~ 120 m2
Földterület: 5755 m2 (kivett tanya + szőlő)

A jelenlegi főépület 4 szobával, fürdővel és kamra helyiséggel rendelkezik.
Nagyon jó állapotú, a falak és az alap tökéletesen alászigetelt, sehol nem látható vagy érzékelhető vizesedés nyoma. A tetőről ugyanez elmondható, jó állapotú, jelenleg nem igényel felújítást. Az ablakok szúnyoghálósak és redőnyösek.

A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, a melegről kályhák gondoskodnak.

A konyha jelenleg a főépülethez közeli melléképületben található, de némi korszerűsítéssel bármikor kialakítható a főépületben is.

A mezőgazdasági és melléképületekben találhatunk garázst, pincét (itt kapott helyet a hidrofor), 2 db magtárat, darálót, stb-t.
A területen 4 db fúrt kút is található (kb ~60m mély).

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen közel van a műúthoz és a buszmegállóhoz, az autópálya feljáró is elérhető közelségben van valamint Csengele és Kistelek, Balástya központja is könnyedén elérhető.

Ajánlom azoknak akik kimenekülnének a város nyüzsgéséből, de mégsem az "Istenhátamögé" költöznének, de ajánlom mindazoknak is akik gazdálkodással szeretnék folytatni életüket. Amennyiben a földterületet nem tudják kihasználni, úgy akár bérbe is adható.

A jelzett földterületen felül, ahhoz kapcsolódóan, 2,4 Ha szántó is vásárolható, melynek irányára: 2.800.000 Ft.Kérem tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Irányár: 11.200.000 Ft

Kérdéseivel, időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressen bármikor!

Tóth Renáta Kitti
Értékesítési vezető