KIVALÓ APARTMAN AZ ASTORIA KÖZELÉBEN

567 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó apartman a Blaha Lujza tér és az Astoria között.

Az ingatlan a földszinten helyezkedik el közvetlen a bejárat mellet. Az épület állapota jó és kulturált. Számos üzletek találhatóak a közelben.

Az ingatlan bejárati ajtaja fémből van kialakítva és levan matricázva illetve dupla rétegű műanyag nyitászárokkal van ellátva.

Alapterület: 15 m², mivel 7m² nem számit hasznos területnek és a mosdó közös tulajdonban van amely ügyvédi határozatban az használhatja akinek a tulajdonában van az üzlethelyiség, így a tulajdoni lapon 8m² van feltüntetve.

Az ingatlan jó állapotban van. A fűtés elektronikusan van megoldva ( melegítő ). A villany vezetékek teljesen kilettek cserélve.

Az ingatlan közös költsége 7800 Forint amely tartalmazza a szemét elvitelét és korlátlan vízfogyasztást, illetve a mosdó használatát is. Az építmény adó 5200 Forint.

Az ingatlan lokációja tökéletes, forgalmas és egyébb tevékenységek használatára mint pld ( manikűrös , masszáz vagy fodrászat ) . A környéken számos üzlet található.

Az üzlethelyiséghez tartózik egy reklám felület is amelyet kilehet világítani.

Az ingatlan mindennel felszerelt, így akár lakhatásra céljából is lehet használni, illetve iroda helyiségnek is megfelel.

Az ingatlan per - tehermentes.

Tömegközlekedés ( 5, 7, 8E, 108E , 110, 110E 112, 133E buszok, 4-6 villamos, illetve M2 metró )

Sétatávolságra Óbudai Egyetem, Deák Ének-zenei Általános Iskola és Gimnázium, Marriott Hotel, Ibis Hotel, Continental Hotel.

A Blaha Lujza tér és az Astoria minapi élethez szükséges boltok, szolgáltatások könnyed sétával elérhetőek.

Amennyiben szeretne megtekinteni az ingatlant várom hívását.

Lakatos Dávid

Lakatos Dávid

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 608 8583
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban