Kiváló ár-érték arány! Újépítésű ikerház Érd Parkvárosban

510 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Érd Parkváros frekventált részén eladó ikerház, csendes utcában 1144 m2-es telken.

Modern formák, nagy belső terek és teraszok teszik egyedivé és különlegessé az ingatlant. A beruházó saját forrásból finanszírozza a kivitelezést, több éves szakmai múlttal, közel húsz átadott épülettel és ugyan ennyi elégedett ügyféllel. Referencia ingatlanok megtekinthetőek. A kivitelezés folyamatosan, terv szerint halad. Várható átadás: 2022 év vége!

Az ingatlan a kor előírásainak megfelelően minőségi anyagokból és magas műszaki tartalommal épül. Az épület tartófalai 30-as Porotherm téglából, kívülről 12 cm-es EPS szigetelőrendszerrel és színes műgyantás vakolattal, míg a belső falak 10 cm.es válaszfaltéglákból készülnek. Aljzaton 12 cm-es lépésálló szigeteléssel, míg a födémen 35 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A külső nyílászárók 3 rétegű műanyag nyílászárók, redőny előkészítéssel, míg a belső ajtók laminált fa beltéri ajtók. Az épület fedése cserép.

Az energiatakarékos modern épület fűtés és meleg víz ellátásáért a hőszivattyús rendszer felel, padlófűtéssel, szobákban radiátoros hőleadókkal. A napelemes kiállások az árban foglaltatnak.

A nettó 160 m2-es ikerházfelek csak a garázsoknál érnek össze, kertjük 572 m2 egymástól leválasztva, elszeparálva, ezzel is biztosítva a lakók zavartalan nyugalmát. Az 1.sz ingatlan nappali + 5 szoba+ erkélyek + terasz + garázs kerül megépítésre. A kiváló tervezésnek köszönhetően praktikus, szeparált és kényelmes otthona lehet. Természetesen a belső tereket , a burkolatokat, kiállásokat, szanitereket saját ízlésére szabhatja. Részletes műszaki leírásért kérem keressen!

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: főúttal párhuzamosan futó, zajtól és forgalomtól mentes mellékutcában, rendezett családiházas környéken, 5 percre az autópályától, Interrspártól. Üzletek, bankok, orvos, iskola-óvoda, buszmegálló a közelben.

Az ingatlan megvásárlásánál CSOK, kedvezményes lakáshitel, 5%-os Áfa visszaigénylés, illetékmentesség igénybe vehető!

Ütemezett fizetés, a teljes kivitelezés alatt! Ne hagyja ki! Ha időben leköti az ingatlant nem csak saját szája íze szerint alakíthatja azt, de idén karácsonykor már itt ünnepelhet családjával!

További kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal, szívesen segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban