Kiváló ár/érték arányú lehetőség Kehidakustányban!

1556 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiváló ár/érték arányú befektetési, lakhatási lehetőség Kehidakustányban!

Megvételre kínálom ezt a 3 szintes családi házat, aminek a kialakítása lehetővé teszi, hogy üzleti célra is használja az ingatlant, mivel mind a három szint rendelkezik külső bejárattal, de a belső lépcsőházi átjárás és lezárás is megoldott a szintek között.

A ház 1989-ben épült hagyományos építési móddal. 2006-ban kapott 4 cm hőszigetelést és új villamoshálózatot. 10 évesek a műanyag nyílászárók, melyek redőnyözöttek és a gázkazán. A ház riasztórendszerrel és klímával is felszerelt.

A fűtést gázkazán és egy az alsó szinten megépített vízteres cserépkályha biztosítja. A meleg vizet pedig gázbojler adja.

Mind a 3 szint rendelkezik konyhával, fürdőszoba WC-vel. A helyiségek az alaprajz szerinti elrendezésben lettek kialakítva. A középső szinthez tartozó terasz télikertté lett alakítva, ami nagyon hangulatossá tehető pár növénnyel és szép kerti bútorokkal.

Az ingatlanhoz tartozik egy másik épület is, amelyben újabb 2 szoba, zuhanyzó WC-vel, konyha, garázs és fedett terasz található, ezért ez is hasznosítható külön apartmanként.

Majd a kerti partoldalban egy 18 m2 alapterületű boltíves borospince is épült, előtte kis terasszal.

Itt minden adott a kikapcsolódni vágyók igényeinek kielégítésére, de több generációk összeköltözésével igazi kis családi szigetté is alakítható.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal és nézzük megy együtt.

Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitel ügyintéző áll rendelkezésünkre.

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.