Kiváló befektetés - Kunágotán családiház + üzlet eladó!

6610 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Kunágotán, Mezőkovácsháza közelségében jó állapotú 2 szoba + nappali tégla falazatú, 289 m2 alapterületű családi házat és hozzátartozó vendéglátó egységet, telek mérete: 3967 m2. A két épületrész az utca felől külön bejárattal rendelkezik, mely lehetővé teszi a két rész egymástól független működését, így vállalkozásként és otthonként is tökéletes választás! A vendéglátó egység a teljes bútorzattal, berendezéssel, műszaki cikkekkel, 100 fő fogadására alkalmas étkészlettel együtt eladó, az üzletnek érvényes engedélye, bejáratott ügyfélköre van. A szobák, a nappali. a közlekedő, és a konyha fa parkettásak a fürdő, mely hidegburkolattal ellátott. A családi ház nyílászárói régi típusú fa nyílászárók, melynek ablakai redőnyösek. A ház fűtéséről gáz kazán és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a meleg víz villany bojlerról van megoldva. A lenti részben helyezkedik el egy apartman jellegű kis lakás, mely laminált parkettás.
A vendéglátó egységben: nagy terem, raktár, mosdó található. Az ingatlanhoz tartozik: vendéglátó egység, tárolók, apartman jellegű kis lakás, 3 garázs, udvar, nagy kert, kerti csap fúrt kút, valamint gyümölcsfák teszik hangulatossá.

Az ingatlan a Kunágotán, zöldövezetben található, templom, hivatal, posta, iskola, óvoda, élelmiszerbolt, orvosi rendelő, gyógyszertár található a közelben.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Krausz Jánosné Erika

Krausz Jánosné Erika

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 447 5445
Krausz Jánosné Erika

Krausz Jánosné Erika

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 447 5445

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.