Kiváló befektetési lehetőség Siófokon

145 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiváló befektetési lehetőség a Balaton parttól 10 perc sétára!
Siófok belvárosához közel, de mégis csendes utcában található ez a több generációs családi ház. A területen 3 teljesen különálló, egymástól elzárt lakrész található, így nyaraltatásra is kiváló lehetőséget nyújthat. A terület 900 nm nagyságú, gondozott, karbantartott, rajta a lakóépületeken kívül egy műhely is helyet kapott, melyben ipari áram is kialakításra került. A terület tökéletesen alkalmas baráti-családi összejövetelekhez kerti kikapcsolódáshoz.
A főépület, valamint a kisebb ház is remek állapotban van, mindkét ingatlan azonnal költözhető állapotú, igényesen kialakított, karbantartott. Az épületegyüttesben megújult a teljes villamoshálózat. A főépület fűtéséről egy cirkó- kazán, illetve a nappaliban elhelyezett kandalló gondoskodik. A fűtésrendszer kialakításának köszönhetően lehetőség van vegyes tüzelésű kazán használatára is. A kisebb épület fűtéséről egy hűtő-fűtő klíma, valamint egy elektromos fűtőtest gondoskodik, de kisebb ráfordítással a főépület központi fűtési rendszerére is rácsatlakoztatható az épület. A kisházban megújultak a külső és a belső nyílászárók, a hideg-és melegburkolatok. Néhány éve a főépület is új hideg -és melegburkolatokat kapott.
A hétköznapi élethez szükséges üzletek, középületek, vasútállomás néhány perc sétával elérhetőek.
Nagyobb családoknak, de befektetésnek is kiváló választás, tekintse meg személyesen is. Fedezze fel az épületekben rejlő páratlan lehetőségeket! Az ár irányár!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 551 8808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban