Kiváló elhelyezkedésű 3 szobás lakás eladó !

4485 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr Nádorvárosban zöldövezetre néző, panelprogramon átesett tízemeletes társasház hatodik emeletén várja szerencsés új tulajdonosát ez a 3 szoba hallos, beépített erkélyes 62 m2-es lakás.
A 2015-ben történt felújítás keretén belül a külső hőszigetelésen kívül redőnnyel, szúnyoghálóval szerelt 3 rétegű műanyag ablakok kerültek beépítésre, a lapradiátorok egyedi mérőket, szabályzókat kaptak.
A lakáshoz az emeleten saját tároló tartozik.
A ház körüli árnyas fák alatt a díjmentes a parkolás.
A közelben játszótér, bölcsőde, óvoda, iskolák, boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, benzinkút találhatók de az új vásárcsarnok is pár perces sétával elérhető.

Ne szalassza el ezt a kiváló elhelyezkedésű, befektetésnek is nagyszerű ingatlant, legyen az Öné, csapjon le rá, hívjon bizalommal!
Mindent egy helyen az Ön kényelme és elégedettsége érdekében! Ügyvéd, bankfüggetlen hitelügyintéző - aki az ÖN számára legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget kínálja!

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.