Kiváló, hamar megtérülő befektetés Lentiben

1923 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Lenti turisztikai központjában, az üdülőövezetben eladó egy jelenleg is apartmanházként üzemelő 2 lakásos ikerház. A 20 éve épített, 104 nm alapterületű ingatlan 740 nm-s folyamatosan gondozott területen fekszik.

Az épületegyüttes kiváló állapotnak örvend. Az üdültetések mellett a tulajdonos nagy gondot fordított az ingatlan újítására, fejlesztésére. 3 éve az apartmanház új villamoshálózatot, új nyílászárókat, és külső hőszigetelést is kapott. A helyiségek fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja, mely a 2 lakrész között fekvő gépházban található az ingatlan összes gépészetével együtt. Emellett a földszinteken, a nappalikban cserépkályha került kialakításra.

A gondos és lelkes munkának, valamint az ügyfelek elégedettségének köszönhetően, az ingatlanban a fő- és utószezonokban folyamatos a vendégforgalom, így a leendő tulajdonosnak szinte azonnal jelentős megtérülést jelenthet ez a befektetés. A lenti strand és termálfürdő közelsége, valamint az ingatlan széles és visszatérő vevőköre garantáltan néhány év alatt visszahozhatja az épületbe fektetett költségeket.

Az ingatlant mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne, egy stabil, belátható időn belül megtérülő üzletbe vágni. Az épület tagoltságának köszönhetően állandó lakhatásra is tökéletes akár több generációnak is együttesen. Amennyiben ez az ajánlat felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.