Kiváló lehetőség Balatonföldváron.

12862 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Balatonföldvár kedvelt részén, közel a vízparthoz eladó kétszintes, 135 négyzetméter alapterületű családi ház, 1.272 négyzetméteres telken. A ház földszinti részén konyha, étkező, 3 db. hálószoba, fürdőszoba, külön WC., az emeleten nappali, 2 db. hálószoba, konyha, fürdőszoba és külön WC. került kialakításra. Az ingatlanhoz tartozik egy 72 négyzetméteres lakható melléképület, melyben konyha, nappali, 3 db. hálószoba, fürdőszoba és külön WC. található. A ház folyamatosan karbantartott, legutóbb 2016-ban lett felújítva, mely során a villamoshálózat, valamint a nyílászárók cseréje is megtörtént ( szigetelt fa nyílászárók). Az ingatlan egészére jellemző a minőségi anyagok használata és beépítése valamint az igényes kialakítás.
Ideális választás lakóház céljára, de üzleti szempontból is figyelemre méltó a környékbeli bérleti díjakat figyelembe véve. A jelenlegi melléképület helyére 2 szintes ház építhető, ezzel növelve az ingatlanban rejlő lehetőségek kihasználását.

Dr. Vass Zoltán

Dr. Vass Zoltán

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 249 0482
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.