Kiváló lehetősség befektetőknek!

8100 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiváló lehetősség befektetőknek!

Eladóvá vált Gyula fürdővárosának Nagyrománvárosi részén a Várfürdőtől pár száz méterre, de mégis csendes utcában található közel 800 m2-es, öszközműves és teljesen körbekerített telek. A telken egy majdnem 96 m2-es ingatlan található, amely jelenlegi állapotában lakhatási célokra nem alkalmas, viszont a tulajdonos rendelkezik egy új ház építési látványtervével, illetve évekkel ezelőtti utánajárás során kiderült, hogy a telek alkalmas akár 16 apartman építésére is, vagy több szint esetén akár a többszörösére is. A telken fúrott kút is található, amely akár azonnal üzemeltethető. A közművesítés során be lett vezetve a villany, víz, gáz, illetve még a kábeltévé is. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van és tehermentes!

A telek mérete összesen: 775 m2.
Az ingatlan mérete: 96 m2.

Amenyiben ez a Várfürdő szomszédságában lévő, kiváló befektetésre alkalmas telek felkeltette figyelmét és szeretné megtekinteni hívjon bizalommal a hét bármely napján a 06/70 457-4392 telefonszámon.
Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.