Kívülről nem gondolná …. jöjjön és nézze meg!

1423 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Köszönöm az érdeklődését és üdvözlöm a fenti ingatlan összefoglaló leírásánál!
Nyugodtan kezdje a képek megtekintésével. Ez a Pécsett található kiváló családi ház jelenleg is otthonául szolgál egy több gyermekes családnak.

A ház már kialakításában egyéni elképzeléseket mutat, építész által meghatározott elképzeléseket láthatunk az ingatlanon. Az ingatlan 3 szintes, legfelső szintje, a tetőtér is kényelmesen lakható, beköltözhető. Jelenlegi elrendezéséhez és a helyiségek elosztásához kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzokat!

Az ingatlan összes hasznos alapterülete kb. 150 m2-es, a földszinten ebből kb. 82 m2-en rendezheti be otthonát az új tulajdonos. Jelenleg a földszinti lakótér több, mint felét (52,8 m2!) teszi ki a konyha-étkező, illetve egy tágas és világos nappali. A terület berendezésére sok lehetőség kínálkozik, aminek csak a fantázia szabhat határt! A nappali déli oldalán végig teljes ablakos nyílászárók engedik be a napfényt, így gondoskodva a természetes világításról.

A nappaliból egy kétszárnyú teljes üveges ajtón keresztül megközelíthető a térkövezett udvar. Az udvar kb. 5,5 m x 7,5 m-es méretű, elegendő teret nyújthat kisebb összejövetelekhez, családi grillezéshez vagy akár gyerekek számára egy igazán jó hangulatú zsúr megtartásához. A 43 m2-es udvar kuriózuma a gabion kerítésekkel és fa panelekkel díszített fal a déli oldalon. A keleti oldalon zöld felületet is találhatunk, a tulajdonos kedvenc borának megfelelő kékszőlő lett felfuttatva, barátságos és pihentető látványt nyújtva.

A földszinten a fűtést padlófűtéssel oldották meg, az emeleti szobákban lapradiátorok biztosítják a meleget, mely könnyedén, egyedileg szabályozható. A közös helyiségek és az előtér mellett, itt kapott helyett egy mosdó, egy WC, illetve egy tároló, melyből szintén kijuthatunk az udvarba, vagy akár télen a kerti bútorokat is lehet tárolni. Itt találjuk a fűtésről gondoskodó új BAXI típusú kondenzációs gázkazánt is, bármikor könnyen hozzáférhető helyen. Az ingatlanban bent van a 3 fázis, nagyobb elektromos teljesítmény (3 x 20A) is használható.

A ház a ’90-es évek elején épült, az akkori követelményeknek megfelelően, mint például a 3 cm nagyságú polisztirol szigetelés. Később a ház komplex felújításon esett át 2015-ig: redőnyözött nyílászáró csere, a burkolatok cseréje, a víz-villany kiállások és végpontok cseréje és bővítése. Megtörtént a padlástér beépítése, melyet a család élettér növekedésének igénye indokolt. Emiatt történt, hogy az eredetileg garázsként funkcionáló helyiséget szintén hangulatos hálószobává alakították, amely azonban – az igényeknek megfelelően - egyszerűen újra garázzsá alakítható (ebben segítséget tud nyújtani a tulajdonos). Amennyiben a garázs szükségessége felmerül, úgy a hozzá tartozó HÖRMANN garázskapu szintén üzembe állítható. A riasztó rendszer, a lépcső-, és a hálóban lévő dekor világítás kényelmi plusz szolgáltatást nyújtanak.

Az 1. emeleten 3 hálószoba és egy fürdő található, összesen 46 m2-es alapterületen. A fürdőben helyet kapott egy fürdőkád, illetve egy zuhanykabin is. A lépcső mögött egy kis dolgozó sarkot alakítottak ki, amely kedvez a hatékony otthoni és home-office munkáknak. Innen közelíthető meg a loggia is. A tetőtérben lévő klíma is itt található. A lépcsőn feljutva a tetőtérben kialakított szobába jutunk, ami szintén légkondicionálóval felszerelt, és akár vendégszobaként használhatja majd új tulajdonosa. Emellett ezen a szinten található még egy kb. 10 m2-es helyiség, jelenleg tárolási céllal használják.

A ház megfelel a tágas közösségi terek mai igényének, miközben az egyéni élettérnek is nagy helyet biztosít a kb. 15 nm-es szobákkal, és akár vendégek is elszállásolhatók egy kellemes hangulatú, panorámás szobában.

Ajánlom elsősorban nagyobb családoknak vagy család tervezés előtt álló pároknak. Nézzék meg, szerintem nem fognak csalódni!
Köszönöm a megtekintésbe fektetett idejét és várom hívását!

Üdvözlettel
Szabó Zsolt Győző
+36 20 944 3719
VING

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban