Klassz lakás, frissen felújítva, legyen ez az Ön otthona!

1204 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr csendes utcájában keresem új tuajdonosát, ennek a rendíkvül otthonosan kialakított és berendezett nappali+2szobás kertkapcsolatos lakásnak.
Az ingatlan egy 2006-ban épült négy lakásos társasház földszinti lakása, mely 2022-ben teljeskörű felújításon esett át.
Alapterülete közel 94nm, a lakás 77,27nm+16,5nm fedett, fűthető télikert.
Eloszátása szerint nappali-konyha-étkező, két szoba, fürdőszoba, wc, télikert kialakítású.

A fűtést és a melegvizet gázkazán biztostja, radiátoros hőleadókkal. A télikertben hűtő-fűtő klíma biztosítja az évszaknak megfelelő hőmérsékletet. A hőszigetelt, műanyag nyílászárók redőnnyel felszereltek.
Miből állt a felújítás? Új, modern, jó megtervezett konyhabútort kapott, beépített minőségi gépekkel, új bejárati és beltéri ajtók, új burkolatok, új fürdőszobai szaniterek.
Az udvarról külön bejárattal rendelkező, egyébként a nappaliból nyíló 16,5nm-es télikert remek tájolású, mely egy családi reggeli, egy kellemes esti borozás, vagy baráti összejövetel színhelye lehet, de egy harmadik szoba kialakítását is magában rejtheti.
A kertrész a szomszédokkal osztatlan közös tulajdonban van, de mégis családi házas érzetet nyújt, igazi kis nyugalom szigete.
Ehehez a lakáshoz tartozik egy burkolt udvari gépkocsibeálló és egy kerti tároló is.

Fiatal pároknak, gyermekes családnak, egyedülállóknak remek választás, de bérbeadás céljából befektetők részére is jó megoldás lehet.

Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hiteltanácsadással, ügyintézéssel segítem őket.

A hirdetésben szereplő adatok a megbízótól kapott információk alapján került rögzítésre.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban