Klasszicista stílusban épült családi ház

7233 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyula városa sok parkjával, műemlékével, valamint hangulatos utcáival, és nem utolsósorban fürdőváros jellegével jelentős turisztikai szereppel bír. A várost a vizek városaként emlegetjük, a központban és a környező utcákban szökőkutakat és csobogókat építettek mindezen tulajdonságok jelképezésére.
Ebben a lenyűgöző hangulatú városrészben, a belvárosban kínálok eladásra egy klasszicista stílusban épült 190m2 alapterületű családi otthont.
Az ingatlan a város központjában épült fel az 1820-as években, mely műemlék jellegét a mai napig megőrizte.
Minden fontosabb intézmény megtalálható a környezetében, a Polgármesteri Hivatal, a híres Erkel és Petőfi tér, valamint az oly sokak által kedvelt Százéves Cukrászda is.
Az ingatlan társas-házi környezetben épült, amelyhez tartozik egy használati megosztási vázrajz, amelyen három, külön használható lakóépület található.
Az eladó ingatlanokhoz egy közös használatban lévő kapualjon keresztül juthatunk, amelyek a belső udvarban helyezkednek el.
A szóban forgó ingatlanok szorosan összekapcsolódnak egymással, mivel a tulajdonosok egy családban élnek. A harmadik ingatlanban apartman került kialakításra.
A két ingatlan külön bejárattal, illetve külön közműórákkal rendelkezik.
A nagyobb alapterületű ingatlanban három szobát, fürdőszobát mosókonyhával, konyhát, kamrát találunk, melyet körbe ölel egy napfényes közlekedő. A konyha és a kamra alatt terül el a téglából felfalazott pince.
A kisebb alapterületű ingatlan kettő szintes. A földszinten épült egy nagy szoba, konyha, fürdőszoba és egy külön helyiségben elhelyezkedő WC. Az előszobában épült a lépcső, amely felvezet az emeleti lakótérbe, ahol kettő szobát alakítottak ki, amelyeket közlekedő köt össze.
A szobákban laminált parkettát, a többi helyiségekben járólapokat helyeztek le.
Az épület fűtése és meleg víz ellátása lakásközponti rendszerű gázkazánnal történik, radiátor hőleadók segítségével.
A két ingatlan érdekessége, hogy míg az egyik megőrizte a régmúlt emlékeit, addig a másik a mai kor ízlésének lett kialakítva.

Az ingatlant ajánlom nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, illetve befektetőknek is a kedvező elhelyezkedése és fekvése miatt, akár apartmanok kialakítása szempontjából is.
Ezen épületek kihasználhatósága kedvező feltételeket biztosít, hiszen a város központi részén, a legtöbb turista és nyaraló vendég által látogatott környezetben épült fel.

Kedves érdeklődő!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, valamint bármilyen kérdése van, vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Trungel Edit
06/ 303731760

Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban