Klasszik 220

8617 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Klasszik 220

Szeged kertvárosi részén, Kiskundorozsma egyik legszebb utcájában 90-es években épült két szintes 220 m2-es családi ház 948 m2-es telken eladó. A ház öt szobájával nagyobb családnak vagy több generációnak is megfelelő lakhelyet biztosít. A földszinten extra méretű garázs, egy hal, konyha – étkező - spájz, fürdőszoba, WC és egy szoba található. A halból kilépve egy kertkapcsolatos, 18 m²-es télikertben tudjuk élvezni a téli napsütést. Míves tölgyfa lépcső vezet az emeletre, ahol a négy szobából kettő-kettő boltívvel összekötött apartmanként van kialakítva, de könnyen visszaalakítható 4 külön bejáratú szobává. Egy tágas fürdőszoba WC-vel teszi az emeletet teljessé. Tetőtér beépíthető.
A ház szerkezetileg hibátlan állapotban van, teljesen száraz, festés, burkolatok frissítése igény szerint. A nyílászárók tömör fából készültek, jó állapotban vannak de az ablakok külseje festést igényel. A ház külső fala részben utólagos szigeteléssel lett ellátva, az ablakok redőnnyel ellátottak. A központi fűtésrendszer csövei néhány éve réz csövekre lettek kicserélve és új gázkazán került beépítésre.
A hátsó kert gyümölcsfákkal van beültetve, a melléképület és a fúrt kút akár egy konyhakert művelését is lehetővé teszik, parkosítva kellemes pihenést biztosít.
Lakjon ebben a családias, csendes környezetben, 100 m-re a buszmegállótól, 300m-re parktól és a szélmalomtól!
Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Tegye pénzét biztonsággal ingatlanba! Ha szükséges forrásait kiegészíteni, ingyenes hiteltanácsadással állunk rendelkezésre.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 377 3333
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban