Klasszikus családi ház Csömörön

826 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Csömör Hőstelepen ezt a nagyszerű adottságokkal rendelkező, 3 szobás családi házat. Az ingatlan csendes mellékutcában található, mégis közel mindenhez. Az Örs vezér terére közlekedő busz 1 sarokra áll meg de a HÉV állomás is csak pár percre van. Sétatávolságon belül találunk még pékséget, élelmiszerboltot, orvosi rendelőt, gyógyszertárat és óvodát is. A közelben bringás kresz-park és játszótér szórakoztatja a kisebbeket, a nagyobbak pedig a szabadtéri kondiparkban próbálhatják ki magukat.

Az 550 négyzetméteres telek utcafrontján két hatalmas fenyőfa nyújt árnyékot, a ház mellet és mögött gyümölcsfákkal tarkított füves kertben pihenhetünk. A növények öntözéséhez fúrt kút adja a vizet. Az ingatlan udvarán több autónak is van hely parkolni.

2020-ban az ingatlan összes külső nyílászáróját lecserélték: 3 rétegű műanyag ablakok és ajtók kerültek beépítésre. Ugyanekkor a teljes tetőszerkezet is megújult – mediterrán jellegű kialakítást kapott. A használati melegvizet villanybojler állítja elő, a fűtésről pedig akár gázkazán, akár vegyes tüzelésű kazán gondoskodhat, hiszen mindkettő megtalálható a 25 négyzetméteres pincében. A házban minden helyiség külön nyílik a közlekedőből. A nappali és a nagyobb lakószoba az előkertre, a másik háló ablaka oldalra néz. A WC a fürdőszobában kapott helyet. A tágas konyhán át juthatunk ki a hatalmas fedett teraszra, mely délnyugati fekvésének köszönhetően mindig napfényes és csatlakozik hozzá egy kis nyári konyha is.

Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül költözhető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni! Mindenkinek ajánlom, aki a város nyüzsgését elérhető távolságban szereti tudni, de a mindennapokban nyugodt, csendes környezetre vágyik.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.