Klasszikus Kádár-kocka családi ház panel áron Csólyospáloson

289 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Szegedtől mindössze 30 perces autóútra található, nyugodt környezetben lévő klasszikus kádár-kocka stílusú családi házat. Az autópálya feljáró 13 km-re található, valamint a két legközelebbi nagyváros Kiskunmajsa (13km) és Szeged (33km) szintén elérhető távolságban.

Az ingatlantól néhány percen belül megtalálható többek között egészségügyi intézmények, élelmiszerboltok, iskola, óvoda, bölcsőde és buszmegálló.

A ház szerkezetileg teljesen jó állapotban van, jelenleg is lakható, de azok számára is sok lehetőséget tartogat, akik átalakításban gondolkoznak. Az ingatlanba belépve egy világos, nyitott nagy térbe lépünk, ahol a konyha és az étkező található. Innen nyílik egy kisebb vizesblokk, ahol egy zuhanykabin került kialakításra, valamint a toalett is ebben a helyiségben található. A konyha-étkezőből nyílik az egyik szoba, továbbá ebből a szobából tovább haladva tudunk belépni a második szobába.

Az elmúlt években folyamatos korszerűsítésen esett át az ingatlan:
• 2016-ban beépítésre került egy kézzel készített, minőségi anyagokból készült cserépkályha, mely kiválóan tartja a hőt a hideg téli hónapok során, így az ingatlan rezsiköltsége igen kedvező
• 2020-ban teljes villanyvezeték-csere történt, valamint ekkor került be a fürdőszobában található villanybojler is
• 2021-ben felszerelése került egy Gree típusú klíma

A nyílászárók részben korszerűek, a konyha és étkező ablakai műanyagból készültek, valamint a műanyag bejárati ajtó is ekkor került be. A hálószobák ablakai fából készültek.

A teljesen körbekerített 1 075 m2 telken található egy szépen karbantartott előkert, valamint egy kerítéssel elválaszott nagyobb terület melléképületekkel. Az egyik fő melléképület vályogból készült, melyben egy tágas kamra és a nyári konyha került kialakításra, utóbbi fűtése gázkonvektoros. Ehhez az épülethez kapcsolódik egy haszonállatok tartására alkalmas több karámból álló jászól.

Az ingatlan hasznos lakóterülete: 70 m2
A telek területe: 1 075 m2
Közművei: vezetékes víz, csatorna, villany, gáz

Ajánlom azok számára, akik szeretik a nyugodt, csendes falusias hangulatot, mégis közel a nagyvárosokhoz.

Amennyiben ez az elérhető áron lévő családi ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Varga Mónika
+36 20 338 3525
varga.monika@ving.hu

Varga Mónika

Varga Mónika

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 338 3525
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban