Klímás zuglói otthon nagyszerű közlekedéssel

414 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Törökőr városrész szélén, a Hungária körút mellékutcájára néző, csendes, 2 szobás lakást kínálunk eladásra. A háznak kedves belső kertje van, hintával, gyermekjátékokkal. A Budapest Sportaréna sétatávolságra található, innen a belváros metróval 10 perc alatt elérhető. Metró mellett sok más tömegközlekedési járat is megáll itt, sőt távolsági buszok is indulnak innen.

A ház belső udvarában van lehetőség parkolóhelyet bérelni. A ház előtt a parkolás fizetős, ám zuglói lakosoknak jár ingyenes parkolási engedély.

Az 56 négyzetméteres lakás a ház magasföldszintjén helyezkedik el. Mindkét szobája déli tájolású, a nyugodt pihenést redőnyök segítik. A Hungária körút közelsége ellenére a lakás csendes – hála az új, műanyag nyílászáróknak. Télen a meleget a házközponti fűtés, nyáron a hűvöset saját klíma biztosítja.

A világos konyhában található az étkező is, a kamra az előtérből nyílik. A fürdőszobában kényelmes kádban pihenhetünk egy fárasztó nap után. Külön helyiségben kapott helyet a bidé funkciós toalett, kis kézmosóval.

A lakás kitűnő választás lehet fiatal és idős pároknak akár kisgyermekkel, hiszen minden szükséglet (óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok…) pár percnyi távolságra van csupán. A beépített- és konyhabútorok a vételár részét képezik, a szobákat az új tulajdonos saját ízlésére formálhatja.

Amennyiben a lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitel-ügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Kapcsolattartó
Budapest 14. kerület
+36 (20) 927 9631
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.