Kőbánya Rózsadombján teljesen felújítva

908 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kőbánya Rózsadombján az Óhegyen eladó ez a 2. emeleti, parkra néző, utcazajtól mentes, teljeskörűen felújított 48m2-es lakás.

A ház maga is teljesen jó állapotban van, 4 szintes, 11 lakásos, tároló bérelhető. A környék csendes, zöldövezeti és nyugodt. Ez a legjobb hely a 10. kerületben, ahonnan minden főbb csomópontot rövid idő alatt eltud érni.

A lakás maga világos, a fotók esős időben készültek és mégis látható, hogy mennyire világosak. Ez az a lakás ami személyes megtekintéskor nem fog csalódást okozni, hogy nem olyan mint a képeken, mivel pontosan olyan ahogy itt is látja, így ha érdekes az Ön számára akkor keressen meg és megmutatom.

A teljeskörű felújítás során a villanyvezetékek, csövek és lefolyók kicserélésre kerültek, így ide a bútorok megvásárlása után lehet költözni azonnal. A felújítás óta senki nem lakott a lakásban, így első használója lehet.

A konyhabútor prémium minőségű, ahogy minden felhasznált anyag a többi helyiségben is. A konyhában az ajtók becsapódásgátlóval rendelkeznek, a mosogató flexibilis csővel lett kialakítva mely nagyban segíti a mindennapi kényelmet, indukciós főzőlap és villanytűzhely megtalálható, klíma pedig elővan készítve.


Hívását a hét minden napján 9-21 óra között várom.

Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Irodavezető
Budapest 10. kerület
+36 (30) 441 8813
Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Irodavezető
Budapest 10. kerület
+36 (30) 441 8813

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.