Költözhető ház Újudvaron

613 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától 15 km-re eladó családi ház várja új tulajdonosát!
Tökéletes választás,ha nem szeretne társasházban élni,de élvezné egy családi ház előnyeit,viszont nincs ideje egy nagyobb területet gondozni.
Az épület háta mögött közvetlenül található egy másik ingatlan. De mindkettő teljesen külön bejárattal és önálló területtel rendelkezik.
Alsó szinten a konyha-étkező kapott helyet a nappalihoz kapcsolódva. Itt található egy minden igényt kielégítő fürdőszobai is. Az emeletre egy kovácsoltvas lépcső vezet .Felső szinten három szoba és egy wc van. A világos közlekedőről nyílik a fedett terasz. A két nagyobbik szoba között végig fut egy keskeny erkély.
Három éve a burkolatok és a vizes blokk felújítása megtörtént. Mindenhol műanyag nyílászárók vannak. Az előtérben és a fürdőszobában új radiátorok találhatóak. A fűtés rendszer felújítva nem lett,csak bővítve de ennek ellenére tökéletesen működik.
A ház minden helyiségére jellemző az igényesség,a harmónia. Mivel festve is alig egy éve volt,ide valóba csak költözni kell!
Az udvarra autóval be lehet parkolni, Az előkert mérete kielégíti a kertészkedni vágyó igényét. Pince és kazánház is része az ingatlannak.
Ha sikerült felkeltenem a kíváncsiságát,kérem keressen bizalommal és nézzük meg együtt!

Hosszúné Jakab Judit

Hosszúné Jakab Judit

Ingatlanértékesítő
Nagykanizsa
+36 (30) 586 7920
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban