Költözzön a Várfürdő mellé Gyulán!

7852 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Költözzön a Várfürdő mellé Gyulán!

Eladásra kínálom Gyula fürdővárosának szívében, a legkedveltebb Kastélykerti városrészen, a Várfürdőtől és a belvárostól 1-2 perc gyaloglással megközelíthető 2005 évben épült és 2018 évben kisebb felújításokon átesett tégla falazatú első emeleti lakást. A lakás egy társasház részét képezi, amely saját helyrajzi számmal és tulajdonjoggal rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik egy közel 1000 m2-es közös használatú, zárt udvar, amely szinte teljes egészében dísz búrkolattal van ellátva és azt egy elektromos kapu üzemeltetésével használhatják a tulajdonosok. Továbbá az udvaron rendelkezésre álló gépjármű beálló mellet egy saját újszerű állapotú garázs is tartozik az ingatlanhoz. A lakás új hőszigetelt nyílászárokkal ellátott, illetve külső hőszigeteléssel is rendelkezik. Az ingatlan fűtését egy korszerű kondenzációs gázkazán és lapradiátorok biztosítják, illetve a hűtésről egy nagy teljesítményű inverteres klíma gondoskodik.
A lakás elrendezése is kifogástalan, mivel az előszobából egy közlekedőbe érkezünk, ahonnan az összes helység külön-külön megközelíthető.
A lakásban egy tágas nappali és amerikai típusú konyha található, amely felett egy galériás szoba lett kialakítva. A közlekedőről további három szoba, egy fürdőszoba, egy Wc és egy kamra található.

Az ingatlan lakóterülete: 82,7 m2.
A garázs területe: 15 m2.
A telek összesen: 1000 m2.

Amennyiben ez a Kastélykertben lévő, Várfürdő melletti nagyon szép állapotú nappali és négy szobás lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 /70 457-4392 telefonszámon a hét bármely napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.