Költözzön még idén!

64 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Folyamatban levő építkezés!

Győrladaméron, újonnan nyíló utcában, családi házas övezetben, igényes kivitelezőtől kínálom eladásra ezt az 501 m2-es telekre épülő 92 m2 alapterületű 3 szobás, nappali-étkező-konyhás újépítésű házat 13m2-es terasszal. Várhatóan 2022 év végi átadással, kulcsrakész állapotban.

Elhelyezkedését tekintve mindössze 10-15 percnyi távolságra található Győrtől autóval. A környéken új házak épülnek, közel a nagyvároshoz, de mégis csendes, nyugodt természetközeli környezetben közel a Mosoni-Duna parthoz.

A ház 30-as Leier téglából épül, a homlokzatra 20 cm vastag hőszigetelő rendszer kerül. A tető fafödémes, Terrán Renova plus tetőcseréppel. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt műanyagablakok. A fűtését kombi gázkazán látja el padlófűtéses hőleadással.

További információkért keressen bizalommal!

Esetleg nagyobb alapterületű házat szeretne? Még egy helyiséget, nagyobb teraszt, pergolát?

ÁLMODJA MEG, TERVEZZE MEG A RÉSZLETEKET!

Ár: 66.500.000Ft, ami tartalmazza a házat kulcsrakész kivitelezéssel, hűtő-fűtő klímával, a telekárat és a közművek díját is.

Hívjon akár hétvégén is! :)
06-30/156-6513

Az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, bankfüggetlen, díjmentes hitel és CSOK tanácsadással és ügyintézéssel segítem ügyfeleimet.

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban