Költségmentes belvárosi gyöngyszem új bútorokkal!

667 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Higgye el ezt látni kell!

Eladásra kínálom Gyula fürdőváros, belvárosi részén ezt az exkluzívan és igényesen felújított, 2 szobás, téliesített erkélyes, egyedi fűtéssel ellátott, minimális fenntartási költségekkel bíró 2. emeleti lakást. Az ingatlan egy csendes lakó és pihenő övezetben helyezkedi el a város szívében. A lakás a 80-as években épült a város központjában. A közelében minden gyalogosan kényelmesen 1-2 perces sétával megközelíthető. A lépcsőház mellett kiépített ingyenes parkoló van, ahol soha nem kell helyet keresni.
A lakás lakóterülete összesen: 50 m2
Az erkély területe: 5 m2.
Az ingatlan közös költsége: 3.000 Ft. (tartalmazza: biztosítás, lépcsőház takarítás, közös képviselő díja)

Az ingatlan elosztása: előszoba, 2 szoba külön nyíló bejárattal, konyha, fürdőszoba, külön WC, illetve egy nagy téliesített erkély.
A lakás 2016 évben lett felújítva, mely során az összes nyílászárót a legkorszerűbb új műanyag hőszigetelt 3 réteggel ellátott üvegű ablakra és erkély ajtóra cseréltek. Az erkélyre nyíló falat egy szintén műanyag 2,4m x 3,45 m-es üveg falra cserélték, melynek az egyik fele toló ajtóként működik. A lakás elektromos vezetékeinek cseréje is megtörtént (32A). A fűtésrendszer is cserélve lett egyedi turbós, kombi gázkazánra, amelyhez új lapradiátorok tartoznak. A fürdőszoba felújítása során igényes hidegburkolatot kapott és egy méretes épített tusoló is ki lett alakítva. A konyha felújítása során szintén új hidegburkolatot kapott, ahol egy egyedi dekoratív konyhaszekrény is található. A lakás bejárati ajtaja egy több ponton záródó lépcsőházi biztonsági ajtó, ahol csak az juthat be a lakásba, akinek kulcsa van hozzá. Az egyik szobában egy méretes gardrób tároló is kialakításra került, amely pakolhatósága egészen kiváló. A lakás külső hőszigetelése és a tetőszerkezetének felújítása is megtörtént a közelmúltban. A lakáshoz tartozik egy méretes közös tárolóhelység is, amelyet a felújított lépcsőház földszinti részén találhatunk. Az ingatlan fűtés számlája, mivel középső lakás és tökéletes hőszigeteléssel és korszerű fűtésrendszerrel lett kialakítva a téli hidegebb hónapokban is hihetetlen, de mindössze 5-6.000 Ft-ra tehető.
Az ingatlan ára tartalmazza az összes, még nem használt, igényes és egyedi bútorokat (szekrények, franciaágy, sarokülő garnitúra stb.), illetve az egyedi kivitelezésű konyhabútort és a hozzá tartozó beépített elektronikai eszközöket.

Amennyiben ez a nagyon szépen felújított, jó környezetben lévő, kifogástalan elosztású és alacsony fenntartási költségekkel élhető lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392-es telefonszámon.

Szentléleki Tamás
PRÉMIUM

Szentléleki Tamás

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban