Költségmentes családi ház akár bútorozva is

2326 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A méltán keresett fürdőtelepülésen, Bázakerettye csendes, forgalomtól mentes utcájában vált eladóvá ez az igényesen kialakított, 94 nm hasznos alapterületű családi ház. Az épülethez 2500 nm nagyságú, gondozott terület tartozik, melyen műhely, illetve egy fedett, dupla autóbeálló is kialakításra került. Az udvar mérete és kialakítása tökéletesen alkalmas kisebb háztáji gazdálkodások kialakítására.
A lakótér nemrégiben teljeskörű felújításon esett át. A tulajdonosok gondosan odafigyeltek a modern felszereltség és gépészet mellett a régi stílusú bútorok és dekorációk megőrzésére, így kialakítva egy valóban igényes, és harmónikus életteret. A belső gépészet (víz és villamoshálózat), a fűtésrendszer, a nyílászárók, a főbejáarti ajtó, a hideg- illetve a melegburkolatok, a teljes belső tér a 2 évvel ezelőtti felújítási munkálatok eredménye. Megújult a konyha és a fürdőszoba is. A konyha egyedileg gyártott cseresznyefa konyhaszekrényt kapott beépített gépesítéssel. A nyílászárók műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel, és szúnyoghálóval ellátottak. Az épület utcafronti, északi falazata 5 cm vastag szigeteléssel ellátott, a dörzsvakolat idén került az épületre. Szintén idén lett térkövezve az udvar, és felújítva a kerítés is.
A lakótér helyiségei: 3 teljes értékű szoba, konyha, nappali étkezővel, mosókonyha, wc, fürdőszoba, előtér, terasz. A vételár igény esetén a bútorzatot, és a gépesítést is tartalmazza. Azonnal beleszeretős, hangulatos, költségmentes családi ház, tágas terekkel. Minden korosztály számára ideális választás lehet az ingatlan!
Megtekinteni csak előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.