Költségmentes lakás a belvárosban, mégis csendes helyen

2155 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Költségmentes lakás a belvárosban, mégis csendes helyen? Lehetséges!
Nagykanizsa szívében, de mégis a városi forgalomtól elbújó helyen, a Kinizsi utcában vált eladóvá ez a belső szintes, remek elrendezésű, 2 emeleti lakás. A lakáshoz kis zárt udvar tartozik, melyen 1 személyautó parkolása biztosított.
Az ingatlan teljeskörű felújítási munkálatai most fejeződtek be, így a lakás valóban költségmentes. Megújult a teljes gépészet (víz, villamoshálózat), a hideg- és melegburkolatok, a külső és belső nyílászárók. A nyílászárók műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel ellátottak. Az ingatlan új fürdőszobát, valamint új konyhát kapott. A konyha beépített gépekkel, valamint modern, igényes ledvilágítással ellátott. Az egylégterű konyha-nappali-étkező rész klímával ellátott. A helyiségek fűtéséről radiátorok gondoskodnak cirkó kazán segítségével. A lakók biztonságérzetét növelendő videó-s kaputelefon került kialakításra. A lakótér helyiségei egy tágas, minden részén világos amerikai konyhás nappali étkezővel erkélykapcsolattal, 3 teljes értékű és egy félszoba, 2 wc, fürdőszoba, közlekedő.
A lakás valóban minden igényt kielégítő akár nagyobb családok számára is modern életteret biztosíthat. Erzsébet tér mindössze 1 perc sétával elérhető.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban